Akció!!! Készletkisöpprés Dízelfűtés / Állófűtés - 12v 8kW (Új, Bontat

39 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Leírás

Minden az egyben Dízel Légfűtő

Főbb jellemzők:

Fűtőteljesítmény: 8 kW
Üzemanyag típus: Dízel
Névleges feszültség: 12 V
Üzemi hőmérséklet: -104 ~ +122 / -40 ~ +50°C
Üzemanyag-fogyasztás: 0,029-0,135 (Gal/óra) / 0,11-0,51 (L/óra)
Tiszta LCD képernyő és kényelmes távirányító
Dízelmotoros járművek és belső használat

1 év Garancia a termékre

Rendelés Menete:

Személyes Átvétel: Kiválasztja a megrendelni kívánt terméket, és akár még ma telefonon egyeztetett időpontban átveheti a terméket. Ha ez önnek megfelel, akkor kellene nekem Név, Cím, Telefonszám. A telefonszámom: .

Utánvét Esetén: Kiválasztja a megrendelni kívánt terméket, és 1-2 munkanapon belül önnél van kiszállítva MPL futárszolgálattal. A feladás napján mindenképpen értesítem sms-ben, hogy következő munkanap kézbesíti önnek a futárszolgálat. A postaköltség 1db termék esetén 3.570.-Ft. Ha ez megfelel önnek, akkor kellene nekem.:Név, Cím, Telefonszám, Email-Cím.

További információk:

Ne hagyja, hogy a hideg tél megfázzon, és ne akadályozza meg az utazást vagy a táborozást mind a négy évszakban. Készüljön fel arra, hogy melegen maradjon dízel légfűtőnk segítségével.
Érezzen meleget minden lélegzetvétellel! A belélegzett hideg levegőt az alumínium égéstér felmelegíti, és felmelegszik. A dízel fűtés gyorsan felmelegszik, és 10 percen belül megemeli az autó hőmérsékletét; a motort is előmelegítheti, és pillanatok alatt megtisztítja az ablakokat a fagytól!
A dízel fűtőberendezés olajszivattyúval van felszerelve, amely pontosan szabályozza az üzemanyag-ellátást a 100%-os égés érdekében. A hatékony légfűtő körülbelül egy gallont használ el egy éjszakára, hogy kellemesen tudjon maradni hideg időben. Az üzemanyag-szivattyú vibrációja alacsony, hatékonyan csökkenti a zajt, és lehetővé teszi, hogy élvezze a csendes és meleg teret.
A padlófűtés üzembe helyezése nagyon egyszerű. Távirányítóval vagy LCD panellel elindíthatja a padlófűtést, vagy beállíthatja a hőmérsékletet 8-35 °C-ra. A 30 m-es hatótáv és az idővezérlő rendszer segítségével előre felfűtheti a motort és az utasteret, így télen a jármű ajtajának kinyitásakor is élvezheti az otthon melegét.
Minden dízeljármű melegítő társaként a padlófűtést gyakran használják autók, lakóautók, lakókocsik, teherautók, hajók stb. belsejének fűtésére. Kompakt és hordozható kialakításának köszönhetően otthonra vagy vásárláskor is kiváló választás.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 142862674

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn