Eke, FPM Agromehanika Megfordítható eke az FPM 408/410/414 kétkerekű

230 230

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Kereskedés

Tulajdonságok

Gyártási év:
2023
Kilométeróra állása:
0

Leírás

Bemutatjuk a kétkerekű traktorokhoz való forgatható ekét - a tökéletes megoldást a kisgazdaságok tulajdonosai számára, akiknek elő kell készíteniük a talajt ültetéshez vagy más célokra kell megtisztítaniuk a földet. Ezt a gépet úgy tervezték, hogy a kétkerekű traktorok hátuljára lehessen csatlakoztatni, és tartós lapátjai, valamint állítható szöge ideális választássá teszi a talaj feltöréséhez és a föld felforgatásához.

A szántó használatának egyik fő előnye a sokoldalúság. Ez a gép használható a talaj előkészítésére ültetéshez, az építkezéshez szükséges földek megtisztítására, vagy akár az öntözéshez szükséges barázdák kialakítására. Ezenkívül az állítható szögnek köszönhetően a szántó könnyen az Ön ingatlanának egyedi igényeihez igazítható, így gyorsan és hatékonyan takaríthatja el a talajt és a törmeléket.

A szántó használatának további előnye, hogy segíthet javítani a talaj általános egészségi állapotát. A talaj átforgatásával, valamint a talaj levegőhöz és napfényhez juttatásával javíthatja a vízelvezetést és elősegítheti a növények gyökérzetének jobb növekedését. Ezenkívül a szántás segíthet csökkenteni a gyomok számát a kertben vagy a földeken, így könnyebbé válik a fenntartás és a művelés.

Összességében, ha Ön egy kis gazdaság tulajdonosa, aki megbízható és hatékony módszert keres a talaj előkészítésére vagy a földek tisztítására, akkor a kétkerekű traktorhoz való szántást mindenképpen érdemes megfontolni. Tartós lapátjaival, állítható szögével és sokoldalú kialakításával ez a gép segíthet Önnek gyorsan és egyszerűen előkészíteni a talajt, megtisztítani a földet, vagy barázdákat létrehozni az öntözéshez, miközben elősegíti növényei általános egészségét és növekedését is.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 136989726

Kapcsolatfelvétel


Kereskedés

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn