Eladó Meecedes B200

2 900 000

Ft

hirdetés
Insura

Kategória:

Eladó; Jármű; Autó 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Márka:
Mercedes-Benz

Modell:
B-Osztály

Gyártási év:
2010

Kilométeróra állása:
232000

Üzemanyag:
Dízel

Kivitel:
ferdehátú

Állapot:
Normál állapotú

Okmányok jellege:
magyar okmányokkal

Okmányok érvényessége:
érvényes okmányokkal

Műszaki vizsga érvényes (év):
2024

Műszaki vizsga érvényes (hónap):
5

Leírás

Eladó egy kifogástalan állapotú 2011-es Mercedes-Benz B 200 CDI EURO5 egyterű (MPV) Olaszországból importálva. Az autó csupán 232 000 kilométert futott, és minden tekintetben megkímélt állapotban van. Az érvényes magyar okmányokkal rendelkező járművet azonnal elviheted, és a műszaki vizsgája 2024. májusig érvényes.

A 103 kW teljesítményű dízel motorral rendelkező Mercedes-Benz B 200 Euro 5-ös környezetvédelmi besorolású, így kiváló választás azok számára, akik fontosnak tartják a környezettudatosságot. A jármű xenon fényszórókkal és automata fényszórókapcsolóval rendelkezik, amelyek garantálják az optimális láthatóságot és biztonságot az úton.

Az autó kényelmi szempontból sem okoz csalódást, hiszen Bluetooth-os kihangosítóval, tempomattal, tolatóradarral, fedélzeti számítógéppel és GPS-navigációval felszerelt. A B 200 családi autóként is tökéletes választás, hiszen az Isofix rendszerrel ellátott hátsó ülések lehetővé teszik a gyermekülések egyszerű rögzítését.

A világosbarna, bézs/pezsgő színű műbőr kárpit és a harmonikatető extra kényelmet és eleganciát biztosít az utasoknak. Az autóban található számos kényelmi és biztonsági funkció, mint például a fűthető első és hátsó szélvédő, az elektromos ablakok, a sötétített üvegek és a guminyomás-ellenőrző rendszer.

A járművet részletesen karbantartották, és rendelkezik törzskönyvvel, szervizkönyvvel, valamint 2 gyári kulccsal. A megkímélt állapotú Mercedes-Benz B 200 CDI EURO5 eladó, és garantáltan nemdohányzó személytől származik. Ha igényes vezetésre és magas szintű kényelemre vágysz, ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146834116

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn