FPM Agromehanika Egytengelyes pótkocsi az FPM 410/414 kétkerekű

850 581

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Kereskedés

Leírás

Bemutatjuk az egytengelyes pótkocsit a kétkerék -traktorok számára - ez a tökéletes megoldás azoknak a kis mezőgazdasági tulajdonosoknak, akiknek szerszámokat, felszereléseket vagy anyagokat kell szállítaniuk az ingatlanukon. Ezt a pótkocsit úgy tervezték, hogy egy kétkerék -traktor hátuljához rögzítsék, és tartós felépítése és nagy teherbírású képessége ideális választást kínál a különféle feladatokhoz.

Az egytengelyes pótkocsi használatának egyik fő előnye a sokoldalúság. Ez a gép felhasználható szerszámok, berendezések vagy anyagok szállítására az ingatlanon, megkönnyítve a különféle különféle feladatok elvégzését. Ezenkívül a nagy teherbírási kapacitás lehetővé teszi a nehéz terhelések, például takarmány, vetőmag vagy fűrészáru egyszerű szállítását anélkül, hogy több utazást kellene tennie.

Az egytengelyes pótkocsi használatának másik előnye, hogy segíthet csökkenteni a munkaerőköltségeket. Ennek a gépnek a használatával jelentősen csökkentheti az eszközök, felszerelések vagy anyagok szállításához szükséges időt és munkát az ingatlanon, ami hosszú távon időt és pénzt takaríthat meg.

Összességében, ha egy kicsi farmtulajdonos vagy, aki megbízható és sokoldalú módszert keres az eszközök, felszerelések vagy anyagok szállításához az ingatlanon, akkor egy tengelyes pótkocsi kétkerék -traktor számára mindenképpen érdemes megfontolni. Tartós felépítésével és nagy teherbírásával ez a pótkocsi segíthet a nehéz terhelések gyors és egyszerű szállításában, miközben csökkenti a munkaerőköltségeket és javítja az általános hatékonyságot.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 136989664

Kapcsolatfelvétel


Kereskedés

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn