FPM Agromehanika Eke az FPM 512 motoros kapához

105 490

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Kereskedés
Szállítással is kérheted

Leírás

Bemutatjuk az ekét a motoros kapák számára - ez a tökéletes megoldás a kiskerttulajdonosok számára, akiknek gerinceket kell létrehozniuk a növények vagy öntözéshez. Ezt az eke -t úgy tervezték, hogy a motoros kapa elülső oldalához rögzítsék, és állítható mélysége és szöge ideális választást kínál a kertben tökéletes gerincek létrehozásához.

Az eke használatának egyik fő előnye a hatékonysága. Ez a gép gyorsan és egyszerűen gerinceket hozhat létre a kertjében, megkönnyítve a növények ültetését és a föld öntözését. Ezenkívül az állítható mélységszabályozás lehetővé teszi az eke egyszerű testreszabását a kert sajátos igényeihez, így különféle méretű és mélységű gerinceket hozhat létre a különféle növények számára.

Az eke használatának másik előnye, hogy elősegítheti a növények általános egészségének javítását. Ha gerinceket hoz létre a kertjében, elősegítheti a növények jobb vízelosztását és vízelvezetését, ami elősegítheti az egészségi állapotuk és növekedésük javítását. Ezenkívül a gerincek elősegíthetik a talajerózió megelőzését, megkönnyítve a kert integritásának fenntartását az idő múlásával.

Összességében, ha egy kicsi kerttulajdonos vagy, aki megbízható és hatékony módszert keres a gerincek létrehozására a kertjében, akkor a motoros kapa gerincétője határozottan érdemes megfontolni. Állítható mélységével és szögével ez a gép segíthet abban, hogy gyorsan és egyszerűen tökéletes gerinceket hozzon létre a különféle növények számára, miközben elősegíti a növények általános egészségét és növekedését.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 137546495

Kapcsolatfelvétel


Kereskedés

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn