FPM Agromehanika Szalagos rendképző az FPM 407 kétkerekű traktorhoz

639 100

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Kereskedés

Leírás

Bemutatjuk a szalagos rendképzőt - a tökéletes megoldást a kisgazdaságok tulajdonosai számára, akiknek hatékonyan és eredményesen kell szénát vagy szalmát gyűjteniük a földjeikről. Ezt a gépet úgy tervezték, hogy egy traktor mögött lehessen vontatni, és kiváló minőségű szíjai és fogai megbízható választássá teszik a széna vagy szalma összegyűjtéséhez és rendszerezéséhez.

A szalaggereblye használatának egyik fő előnye a hatékonysága. Ez a gép gyorsan képes nagy területet lefedni, így ideális választás azon gazdálkodók számára, akiknek rövid idő alatt sok szénát vagy szalmát kell betakarítaniuk. Ezenkívül az állítható szíjak és fogak lehetővé teszik, hogy a gépet könnyedén az Ön egyedi igényeihez igazítsa, így a tökéletes mennyiségű szénát vagy szalmát gyűjtheti össze az állatállománya számára.

A szalaggereblye használatának további előnye, hogy segíthet javítani a széna vagy szalma általános minőségét. A termény gondos gereblyézésével és rendezésével eltávolíthat minden törmeléket vagy nem kívánt anyagot, és biztosíthatja, hogy állatai a lehető legjobb minőségű takarmányt kapják. Ezenkívül a gép kíméletes gereblyézése segít megelőzni a termény sérülését, így biztosítva, hogy az jó állapotban maradjon a betakarítási folyamat során.

Összességében, ha Ön egy kis gazdaság tulajdonosa, aki megbízható és hatékony módot keres a széna vagy a szalma betakarítására a földjeiről, akkor a szalag gereblye mindenképpen megfontolandó. Az állítható szíjakkal és fogakkal, a kiváló minőségű konstrukcióval és a hatékony kialakítással ez a gép segíthet Önnek abban, hogy gyorsan és egyszerűen összegyűjtse és rendszerezze a terményt, miközben javítja a takarmány általános minőségét is.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 137109534

Kapcsolatfelvétel


Kereskedés

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn