Ford Transit 125.T300 Ambiente Esztétikailag mű...

4 495 000

Ft

hirdetés
Insura

Kategória:

Eladó; Jármű; Autó 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Kereskedés

Tulajdonságok

Márka:
Ford

Modell:
Transit

Gyártási év:
2011

Kilométeróra állása:
236406

Üzemanyag:
Dízel

Kivitel:
kisbusz

Állapot:
Új, újszerű

Okmányok jellege:
magyar okmányokkal

Okmányok érvényessége:
érvényes okmányokkal

Műszaki vizsga érvényes (év):
2025

Műszaki vizsga érvényes (hónap):
12

Villámtöltés:
Nincs

Zöld rendszám:
Nincs

Leírás

Megtekinthető: Tompa

Transitom már a 2012-es modell. Exclusive, magas szinten megvigyázott, uras és egyben minden emberi kosztól és dohányzástól mentes. Ebben nem voltak építési anyagok sem lomok, ládák, rekeszek. De munkásjáratként sem funkcionált. De nem ment kézről-kézre, de cégről-cégre sem. Óratekerők se, mekk mesterek sem javították. Forgalmiban igazolható első tulajtól származik. Nagycsaládos magánszemély használta többnyire iskolabuszként. A fotók alapján is visszatükröződik a valós csekély km futás, és a jó állapot megóvás. Extrás és rendkívül ritkán összerakott állapot, jól kihasználható változat. Ár kategóriájában ilyet nemigen talál! Konfortos közép hosszú és ami fontos a hátsó üléssor után plussz 150cm pakolási lehetőség. Félmagas révén 170cm, tehát a belső közlekedés is kényelmes. Benne 9 db egyforma gyári újszerű ülés. A sofőré karfás is. Mennyezetén utastérhez felül nagy egészségügyi tárolórekesz. Mennyezete és oldalai kárpitozottak és szigeteltek. Alsó gumiszőnyege is gyári masszív burkolatú. Belső világa kiegészül oldalajtón és szemben elhúzható ablakokkal. Valamint plusszban a legjobb szellőzés érdekében két hátsó pillangóablak is rendelkezésre áll. Klimatizált és tökéletes a hűtés-fűtés is. Motorja a legbeváltabb, 125LE 6 sebbességes, kéziváltós erőforrás. Könnyen fut 9 személlyel és csomagokkal együtt is akár a légkondi használatával is. Ez nem a 80-non a 101LE, melyet a szél visszafúj. Csak megjegyzem az én tempommal tempomattal 7,5 litert fogyaszt. Ez a változat téli csomaggal ellátva. Első/hátsó ködlámpák, hőszigetelt beltér(nem fém mennyezet és funér oldalak). Télire most kapott új C Uniroyal négy évszakos gumit, valamint 2 db ülések alá helyezett új akkumlátort, és egyben új két év műszakit 2025.decemberig. Vizsga előtti állapot felmérés és becsületesen ráköltve mintegy 400.000 forint értékben aktuális dolgaira. Ezek után nyugodtan vállalok rá műszaki és kilométer garanciát!(Ezt nem sokan teszik!)Lecserélt alkatrészei, összes gyári tartozéka, pótkereke, 2 db gyári multikulcsa, szervizkönyve, amely hiteles, a vevőm rendelkezésére áll. Az autón horog nem volt soha, így a motor, váltó kárára nem húzott több tonnát! Ami még fontos ez elsőkerék hajtású és nem zörög-csörög rajta semmi. Élvezettel vezethető és rendkívül dinamikus. Karosszériája garantáltan korróziómentes alulról is! Csak megjegyzem az oldalajtó alatt volt javítva mechanikai sérülés miatt. /Nem rozsda/Akár a Fordban is ellenőrizhető valamint komoly szerelő is átnézheti aknán is. Fűtött garázsból árulom házamtól. Kicsinyes alkudozóknak, leírtakat nem értékelőknek, autókupecoknak nem eladó! Nevemen van, számlát is adok róla(nem áfás). Névre írással, azonnal elvihető. Hosszú próbaút rendelkezésre áll. Évekig üzembiztos, és költségmentes. Precíz és akár külföldre is indulhat vele. Akár családi autónak vagy személyszállításra is tökéletes választás. Autó mellett biztos megegyezünk!

Felszereltség: ABS (blokkolásgátló) - állítható kormány - ASR (kipörgésgátló) - CD-s autórádió - centrálzár - dönthető utasülések - elektromos ablak elöl - elektromos ablak hátul - ESP (menetstabilizátor) - fényszóró magasságállítás - hátsó fejtámlák - indításgátló (immobiliser) - ködlámpa - középső kartámasz - Manuális (6 fokozatú) - Manuális klíma - multifunkciós kormánykerék - szervokormány - színezett üveg - tempomat - tolóajtó - utasoldali légzsák - ülésmagasság állítás - vezetőoldali légzsák.

Egyéb információ: azonnal elvihető - frissen szervizelt - garantált km futás - garázsban tartott - keveset futott - nem dohányzó - rendszeresen karbantartott - vezetett szervizkönyv

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145131182

Kapcsolatfelvétel


Kereskedés

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn