Hó és jégkezelő gép, FPM Agromehanika Hófúvó az FPM 408/410/414

452 760

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Kereskedés

Tulajdonságok

Gyártási év:
2023
Kilométeróra állása:
0

Leírás

Bemutatjuk az elülső hófúvó kétkerék -traktorok számára - ez a tökéletes megoldás azoknak a kis mezőgazdasági tulajdonosoknak, akiknek a téli hónapokban meg kell tisztítaniuk a hó és a jégt az autópályákról, a parkolóhelyektől és a járdákról. Ezt a gépet úgy tervezték, hogy egy kétkerék -traktor elejére kerüljön, és annak erős motorja és állítható csúszdája ideális választás a hó és a jég tisztításához a különféle felületekről.

Az elülső hófúvó használatának egyik fő előnye a hatékonysága. Ez a gép gyorsan és egyszerűen megtisztíthatja a nagy mennyiségű havat és jégt, így nagyszerű választás lehet azoknak a mezőgazdasági termelőknek, akiknek meg kell tartaniuk tulajdonságaikat a heves havazás során. Ezenkívül az állítható csúszda lehetővé teszi, hogy könnyedén irányítsa a havat, ahová el akarja menni, megkönnyítve az autópályák és a parkolóhelyek tiszta tartását.

Az elülső hófúvó használatának másik előnye, hogy elősegítheti az ingatlan biztonságának javítását. A hó és a jég eltolódásával csökkentheti a csúszások és esések kockázatát, és biztosíthatja, hogy a család, az alkalmazottak és az ügyfelek biztonságosan mozogjanak a téli hónapokban. Ezenkívül az autópályák és a parkolóhelyek tisztán tartásával biztosíthatja, hogy biztonságosan be- és kijuthasson az ingatlanából, még a heves havazások során is.

Összességében, ha egy kicsi farmtulajdonos vagy, aki megbízható és hatékony módszert keres a hó és a jég megtisztítására az ingatlanból, akkor egy kétkerék -traktor első hótfúvója érdemes megfontolni. Erőteljes motorjával, állítható csúszdájával és hatékony kialakításával ez a gép segíthet a hó és a jég gyors és egyszerű tisztításában, miközben javítja az ingatlan biztonságát és hozzáférhetőségét.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 136989645

Kapcsolatfelvétel


Kereskedés

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn