Segway Ninebot Kickscooter F40 elektromos roller, Tempomat

189 990

Ft

Feladás dátuma:

szept 18., 21:28

Leírás

Teljesen új, bontatlan Ninebot F40 elektromos roller eladó dobozában, garanciával.
Az ár fix!
Csere köszönöm nem érdekel!
Postázni nem tudom, kizárólag személyes átvétel!

Maradj mozgásban tovább: az F40E bárhová elviheti!
A Ninebot Kickscooter F40E-t nem csak arra tervezték, hogy kellemesebbé tegye az ingázást: kiemelkedő és robusztus kialakításának köszönhetően teljes biztonságban eljuthatsz a munkahelyedre, az órádra, a barátaidhoz vagy egyszerűen csak haza. Akár 40 km-es hatótávolságának és 25 km/h maximális sebességének köszönhetően az F40E-vel felfedezheted magad körül a környezeted, támaszkodva az összes olyan csúcsfunkcióra, amelyet mi gondoltunk ki neked.

Aggódj kevesebbet, és utazz akár 40 km-t!
A továbbfejlesztett intelligens akkumulátorral (367 Wh) és az akár 6,5 órás egyszeri feltöltéssel a Kickscooter F40E a hosszabb utazási élményre van szabva. Az akkumulátor autonómiája kb. 40 km-ig terjed, ami lehetővé teszi, hogy nyugodt szívvel utazhasson!

Azonnali teljesítmény 25 km/h-ig
A 350 W (max. telj.: 700W) teljesítményű, erőteljes és csendes motor dinamikus vezetést biztosít, amely tökéletesen illeszkedik az ingázáshoz. Az akár 25 km/h maximális sebességgel és a 20%-os emelkedők megmászásának képességével. Csak rá kell lépnie a lábtartóra, és máris indulhat. Környezetbarát elektromos motorjának köszönhetően további hangszennyezés nélkül élvezheti a környezetet.

Rugalmas váz és 10'' hüvelykes pneumatikus gumiabroncsok a stabil utazás érdekében
Keményebb és ellenállóbb szénszálas szerkezeti acél vázzal a Ninebot F40E-t úgy tervezték, hogy tartós legyen, és stabilabb vezetési élményt biztosítson, anélkül, hogy az akadályoktól vagy az egyenetlen utaktól kellene tartanod.
Emellett a 10 hüvelykes pneumatikus gumiabroncsok úgy készültek, hogy kényelmes és egyenletesebb utazást biztosítsanak, és a belsejében elhelyezett kiegészítő zselés rétegnek köszönhetően kisebb a defekt kockázata.

Egyszerű kinyitó- összecsukó rendszer
Könnyedén nyithatod ki és csukhatod össze a Kickscootert, hogy bárhol bármikor hordozhasd/tárolhasd, amikor csak akarod. A felhasználóbarát és kompakt kialakítás több okot is ad a kényelmes használata. Az intelligens összecsukási rendszernek köszönhetően mindössze 2 lépésben és egy kézzel összecsukható.

Részletesebb infók itt:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150343460

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn