Talajmaró, FPM Agromehanika Talajmaró az FPM 406 kétkerekű traktorhoz

348 752

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Kereskedés

Tulajdonságok

Gyártási év:
2023
Kilométeróra állása:
0

Leírás

Bemutatjuk a talajmarót 2 kerekű traktorokhoz - a tökéletes megoldás a kis gazdaságok tulajdonosai számára, akiknek elő kell készíteniük a talajt az ültetéshez vagy a kertészkedéshez. Ezt a gépet úgy tervezték, hogy a kétkerekű traktorok hátuljára lehessen csatlakoztatni, és nagy teljesítményű motorjának és forgó lapátjainak köszönhetően ideális választás a talaj megmunkálásához és a tömörített föld feltöréséhez.

A rotációs talajművelőgép használatának egyik fő előnye a hatékonysága. Ez a gép gyorsan és könnyen feltöri a talajt, megkönnyítve ezzel a növények és a kertek ültetését. Emellett az állítható mélységszabályozás lehetővé teszi, hogy a talajművelő gépet könnyen a birtok egyedi igényeihez igazítsa, így a talaj előkészítése különböző növények számára is lehetséges.

A rotációs talajmaró használatának további előnye, hogy segíthet javítani a talaj általános egészségi állapotát. A tömörödött föld felbontásával és a talaj fellazításával javíthatja a vízelvezetést és elősegítheti a növények gyökérzetének jobb növekedését. Ezenkívül a talaj megmunkálása segíthet csökkenteni a gyomok számát a kertben, így könnyebbé válik a kert fenntartása és művelése.

Összességében, ha Ön egy kisgazdaság tulajdonosa, aki megbízható és hatékony módszert keres a talaj előkészítésére az ültetéshez vagy a kertészkedéshez, akkor a kétkerekű traktorhoz való forgókerekes talajművelőt mindenképpen érdemes megfontolni. Erőteljes motorjával, forgó késeivel és hatékony kialakításával ez a gép segíthet Önnek gyorsan és egyszerűen előkészíteni a talajt az ültetéshez, miközben elősegíti a növények általános egészségét és növekedését is.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 136989720

Kapcsolatfelvétel


Kereskedés

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn