Audi A6 C5 9" Multimédia fejegység - Android 12. Carplay, IPS, DSP

company_logo

79 990

Ft

Feladás dátuma:

máj 16., 14:51
Kereskedés
Bolt
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Audi

Leírás

Multimelodia.hu Innovatív multimédia és autóhifi személyre szabva.

Fedezed fel kínálatunkat webáruházunkban, vagy látogass el pécsi üzletünkbe, ahol 90 db kiállatott multimédia mellett, 40 féle autóhangszóró és két kollegánk segít, hogy megtaláld az igényeidnek leginkább megfelelő terméket.
Minden vásárlásról áfás számlát adunk, a termékeinkre 1-3 év garanciát biztosítunk és országos partner műhely hálózattal rendelkezünk.

Minden multimédiánk mellé külső mikrofont és friss EU térképcsomaggal ellátott offline navigációs szoftvert adunk ajándékba.

Konfiguráció: Basic Plus

Rendszer: Android 12. (Magyar nyelvű)
Processzor: MTK / 1,3Ghz / 4-MAG
Belső tárhely: 32GB
RAM: 2GB DDR3
Kijelző: 9" IPS, 1024 x 600
Rádió: FM/AM, PTY, AF, TA, RDS
Internet: WiFi
Android Auto vezeték nélkül
Apple Carplay vezeték nélkül
Képernyőtükrözés vezeték nélkül
Kormányvezérlés
Technikai és élő adatok megjelenítése (típusonként eltérően)
Gyári tolatóradar, behajtható tükrök feltaníthatóak
Tolatókamera, első kamera, 360 kamera és menetrögzítő csatlakoztathatóság. Hátsó kamera felbontás megjelenítés AHD és Cvbs kamerákkal is.

Egyéb: GPS, Bluetooth, OBD támogatás, hátlapi USB csatlakozás 1db, Play Áruház, Google, Igo, Youtube, Torque, Zlink, Toppal+

Arculat/téma: 26 db előre telepített, teljesen személyre és autóra szabható a készülék.

Végfok, hangzás, kalibráció:
A DSP végfok miatt kiváló hangteljesítményre képes, a hangszíneket grafikus ekvalizátoron kalibrálhatjuk. Alsó és felső tartományokban is kiválóan teljesít.

Részletesebb termékinformáció az alábbi linken:


A termék készleten van és azonnal átvehető pécsi üzletünkben, vagy kérheted házhoz, csomagpontra, postán maradóként szállítva. Hétköznap 11:00 óráig rögzített rendelés esetén következő munkanapon történő kiszállítással. A csomagszállítások díjai MPL futárszolgálattal 1500 Ft - 2500 Ft közöttiek.
Amennyiben igényes beépítést szeretnél, amely magában foglalja a szerelés előtti ellenőrző vizsgálatot, a készülék beállítását és személyre szabását, valamint egy gyorstalpalót az Android rendszerrel és a készülék használatával kapcsolatban, akkor határozottan ajánljuk partner beépítő műhely hálózatunkat. Ha szeretnéd igénybe venni az általunk kínált 4 fokozatból álló beépítés opcióját, az alábbi településeken van rá lehetőség: Budapest, Pécs, Kaposvár, Kiskunhalas, Solt, Sződliget, Nyékládháza és Dunaújváros

Fontos tudni, hogy a készülék garanciáját kizárólag autóvillamossági szakember tudja érvényesíteni, viszont nem minden autóvillamossági szerelő rendelkezik multimédia/android rendszer ismerettel.

Adott márkán belül, típusonként további kiegészítőkre lehet szükség. Minden készülékből legalább három, vagy négy féle konfigurációt tartunk raktáron, kezdve a belépő szinttől egészen a professzionálisig. Ha nem vagy biztos abban, hogy pontosan mire van szükséged vagy, hogy a kiválasztott készülék valóban megfelel-e az igényeidnek akkor javasoljuk, hogy rendelés előtt egyeztess kollégáinkkal. Nyitvatartási időben tudunk segíteni hétköznap 10:00-17:00 óra között.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147628537

Kapcsolatfelvétel


Bolt (Kereskedés)

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn