BMW 1 E81 / 82 / 87 / 88 9" Multimédia fejegység - Android 12. Carplay

company_logo

119 990

Ft

Feladás dátuma:

máj 16., 14:51
Kereskedés
Bolt
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
BMW

Leírás

Multimelodia.hu Innovatív multimédia és autóhifi személyre szabva.

Fedezed fel kínálatunkat webáruházunkban, vagy látogass el pécsi üzletünkbe, ahol 90 db kiállatott multimédia mellett, 40 féle autóhangszóró és két kollegánk segít, hogy megtaláld az igényeidnek leginkább megfelelő terméket.
Minden vásárlásról áfás számlát adunk, a termékeinkre 1-3 év garanciát biztosítunk és országos partner műhely hálózattal rendelkezünk.

Minden multimédiánk mellé külső mikrofont és friss EU térképcsomaggal ellátott offline navigációs szoftvert adunk ajándékba.

Konfiguráció: Performance

Specifikus magyar nyelvű multimédia Android 12. rendszerrel, 8-magos processzorral, 4GB rammal, digitális canbus kapcsolattal, kormányvezérléssel, 32-csatornás DSP+ hangprocesszorral, gyönyörű Qled kijelzővel 1280 x 720 felbontásban, guminyomás ellenőrzéssel, RDS rádióval, vezeték nélküli Android Autoval és Carplay-jel. 4G LTE + SIM kártya lehetőség

Rendszer: Android 12. (Magyar nyelvű)
Processzor: UIS / 1,8 Ghz / 8-MAG
RAM: 4 GB
Belső tárhely: 32 GB
Kijelző: 9" Qled 1280 x 720
Rádió: FM/AM, PTY, AF, TA, LOC, RDS
Internet, telefon: WiFi & 4G LTE + SIM kártya
Apple Carplay vezeték nélkül
Android Auto vezeték nélkül
Képernyőtükrözés vezeték nélkül
Kormányvezérlés
Fedélzeti diagnosztika, élő adatokkal (OBD)
Tpms guminyomás ellenőrzés
PIP / Split Screen - kép a képben funkció (osztott képernyő)
Bluetooth 5.0 dual - kettő készülék valós időben
Időjárás megjelenítés a főképernyőn
Hűtőventilátorral ellátott készülék
Felhasználói kézikönyv és kapcsolási rajz a készüléken

Egyéb: Akkumulátor töltöttségi szint és külső hőmérséklet megjelenítés, Torque, Toppal, Zlink, Tpms, 5 kijelző az 1-ben, DVR, OBD, DAB+, Google, Play Áruház, Youtube, hátlapi USB csatlakozás 3db, teljesen személyre és autóra kalibrálható a készülék.

Tolatókamera, első kamera, 360 kamera és menetrögzítő csatlakoztathatóság. Hátsó kamera felbontás megjelenítés AHD és Cvbs kamerákkal is.

Végfok, hangzás, kalibráció:
A professzionális DSP végfoknak köszönhetően kiváló hangteljesítményre képes, a hangszíneket 48-csatornás grafikus ekvalizátoron kalibrálhatjuk, a térhatást hangszórónkként, a mélykiemelést az ekvalizátoron kívül külön, elől-hátul vezérelhetjük, kiemelhetjük, szűrhetjük. Alsó és felső tartományokban is gyönyörűen teljesít.

Részletesebb termékinformáció az alábbi linken:


A termék készleten van és azonnal átvehető pécsi üzletünkben, vagy kérheted házhoz, csomagpontra, postán maradóként szállítva. Hétköznap 11:00 óráig rögzített rendelés esetén következő munkanapon történő kiszállítással. A csomagszállítások díjai MPL futárszolgálattal 1500 Ft - 2500 Ft közöttiek.
Amennyiben igényes beépítést szeretnél, amely magában foglalja a szerelés előtti ellenőrző vizsgálatot, a készülék beállítását és személyre szabását, valamint egy gyorstalpalót az Android rendszerrel és a készülék használatával kapcsolatban, akkor határozottan ajánljuk partner beépítő műhely hálózatunkat. Ha szeretnéd igénybe venni az általunk kínált 4 fokozatból álló beépítés opcióját, az alábbi településeken van rá lehetőség: Budapest, Pécs, Kaposvár, Kiskunhalas, Solt, Sződliget, Nyékládháza és Dunaújváros

Fontos tudni, hogy a készülék garanciáját kizárólag autóvillamossági szakember tudja érvényesíteni, viszont nem minden autóvillamossági szerelő rendelkezik multimédia/android rendszer ismerettel.

Adott márkán belül, típusonként további kiegészítőkre lehet szükség. Minden készülékből legalább három, vagy négy féle konfigurációt tartunk raktáron, kezdve a belépő szinttől egészen a professzionálisig. Ha nem vagy biztos abban, hogy pontosan mire van szükséged vagy, hogy a kiválasztott készülék valóban megfelel-e az igényeidnek akkor javasoljuk, hogy rendelés előtt egyeztess kollégáinkkal. Nyitvatartási időben tudunk segíteni hétköznap 10:00-17:00 óra között.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147629462

Kapcsolatfelvétel


Bolt (Kereskedés)

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn