Bridgestone ecopia prémium nyári gumi eladó

80 000

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

ma, 18:38

Tulajdonságok

Gumiabroncs típusa:
Nyári

Gumiabroncs szélessége:
205

Gumiabroncs magassága (%):
55
Felni átmérője (R):
16

Leírás

500 kilométert futott 4 db nyári gumi, hibátlan állapotban, a futásteljesítménye 99%-os, DOT száma 2124 (2024-május) négyévszakosra történő átállás miatt eladó. A gumit új autómmal együtt vettem, így számlám külön nincs róla.
Jelenleg fedett raktárban várja szerető új tuladonosát. A szállítást praktikus utazással megoldani.
Kategória: prémium
Szezon: nyári gumi
A Bridgestone Ecopia EP150 kompakt és családi autókra tervezett nyári gumiabroncs.
A felső rétegben kisebb az energiaveszteség a polimer módosított láncvégének köszönhetően, emiatt a szilika részecskék jobban eloszlanak, és kisebb a súrlódási hőfejlődés (és a gördülési ellenállás).
Az óvszerkezet új anyaga es az alkalmazott innovatív technológiák miatt az abroncs szerkezete könnyebb lett, így csökkent a gumiabroncs tömege.
A vastag bordákkal összekötött blokkok egyenletesebb nyomáselosztást biztosítanak, így nagyobb a fékerő es a tapadás nedves úton.
A bordák felületéről a víz könnyen a mintaárkokba fut, így kisebb az aquaplaning kialakulásának veszélye. A meredeken futó bordák miatt a fékezőélek igen hatékonyak, jó az érintkezés az útfelülettel, a mintázat pedig csendes.
A vállblokkok három dimenzióban megtervezett árokkal csatlakoznak a szomszédos bordóhoz, ami növeli a blokkmerevséget es az irányíthatóságot.
Az Adaptive Contact Surface (ACS) kialakítású konvex blokkok csökkentik a levegő áramlási sebességet, ezért a mintázat csendesebben fut.
A világ első sorozatgyártásban készülő, kizárólag elektromos árammal működő autóját, a Nissan Leaf-et Bridgestone Ecopia EP150 abroncsokkal szerelik. A Nissan azért választotta a EP150-et, mert a Leaf esetében különösen fontos volt az EP150 Ecopia által elért fogyasztáscsökkentés és nagyon halk futás.
A biztonság, tartósság és gazdaságosság lenyűgöző egyensúlyát kínálja. Az Ecopia családdal lefaraghatja az üzemanyag-fogyasztást és CO2 kibocsátást, mindemellett élvezheti azt a kényelmet és finom kezelhetőséget, amit egy prémium Bridgestone abroncstól elvár.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150558395

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 6 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn