Dacia Sandero, Lodgy, Logan, Android Multimédia fejegység, 9", Carplay

74 990

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Dacia

Leírás

Márkaspecifikus multimédiák és univerzális fejegységek, autóhangszórók, tolatókamerák és kiegészítők szaküzletből, számlával és garanciával.

Dacia Multimédia 9" kijelzővel, 2012-2022 évjárat között gyártott modellekhez:
Logan 2 (2012-2020)
Lodgy (2012-2020)
Sandero (2012-2020)
Fekete színű kerettel. Dacia csatlakozóval.

Specifikus magyar nyelvű multimédia, digitális canbus kapcsolattal, kormány vezérléssel, hűtés/fűtés kezeléssel, DSP hangprocesszorral, RDS rádióval, gyönyörű IPS kijelzővel. Vezeték nélküli Android Auto és Carplay.

Az offline Igo navigáció friss EU térképpel és a külső mikrofon továbbra is ajándék.

Rendszer: Android 12. (Magyar nyelvű)
Processzor: MTK / 1, 3Ghz / 4-MAG
Belső tárhely: 32GB
RAM: 2GB DDR3
Kijelző: 9" IPS, 1024 x 600
Rádió: FM/AM, PTY, AF, TA, RDS
Internet: WiFi
Android Auto vezeték nélkül
Apple Carplay vezeték nélkül
Képernyőtükrözés vezeték nélkül
Kormányvezérlés
Technikai és élő adatok megjelenítése (típusonként eltérően)
Gyári tolatóradar, behajtható tükrök feltaníthatóak
Tolatókamera, első kamera, 360 kamera és menetrögzítő csatlakoztathatóság. Hátsó kamera felbontás megjelenítés AHD és Cvbs kamerákkal is.

Egyéb: GPS, Bluetooth, OBD támogatás, hátlapi USB csatlakozás 1db, Play Áruház, Google, Igo, Youtube, Torque, Zlink, Toppal+

Arculat/téma: 26 db előre telepített, teljesen személyre és autóra szabható a készülék.

Végfok, hangzás, kalibráció:
A DSP végfok miatt kiváló hangteljesítményre képes, a hangszíneket grafikus ekvalizátoron kalibrálhatjuk. Alsó és felső tartományokban is kiválóan teljesít.

A termék készleten van és azonnal átvehető pécsi üzletünkben, vagy kérheted házhoz, csomagpontra, postán maradóként szállítva. Hétköznap délig rögzített rendelés esetén következő munkanapon történő kiszállítással. A csomagszállítások díjai MPL futárszolgálattal 2000Ft 3500 Ft közöttiek.

Amennyiben igényes beépítést szeretnél, amely magában foglalja a szerelés előtti ellenőrző vizsgálatot, a készülék beállítását és személyre szabását, valamint egy gyorstalpalót az Android rendszerrel és a készülék használatával kapcsolatban, akkor határozottan ajánljuk partner beépítő műhely hálózatunkat. Ha szeretnéd igénybe venni az általunk kínált 4 fokozatból álló beépítés opcióját, az alábbi településeken van rá lehetőség: Pécs (Baranya), Kiskunhalas (Bács-Kiskun), Solt (Bács-Kiskun), Sződliget (Pest), Nyékládháza (Borsod-Abaúj-Zemplén).

Fontos tudni, hogy a készülék garanciáját kizárólag autóvillamossági szakember tudja érvényesíteni, viszont nem minden autóvillamossági szerelő rendelkezik multimédia/android rendszer ismerettel.

Adott márkán belül, típusonként további kiegészítőkre lehet szükség. Minden készülékből legalább három, vagy négy féle konfigurációt tartunk raktáron, kezdve a belépő szinttől egészen a professzionálisig. Ha nem vagy biztos abban, hogy pontosan mire van szükséged vagy, hogy a kiválasztott készülék valóban megfelel-e az igényeidnek akkor javasoljuk, hogy rendelés előtt egyeztess kollégáinkkal, lehetőség szerint személyesen az üzletben, vagy mobilon (nulla-hat-húsz-481-53-74). Nyitvatartási időben tudunk segíteni hétköznap 10:00-17:00, szombaton 10:00-13:00 óra között.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146340919

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn