Eladó 3 ajtós 1.7 Ctdi Honda Civic EP4

699 000

Ft

hirdetés
Insura

Kategória:

Eladó; Jármű; Autó 

Feladás dátuma:

ápr 17., 15:42

Tulajdonságok

Márka:
Honda

Modell:
Civic

Gyártási év:
2002

Kilométeróra állása:
360386

Üzemanyag:
Dízel

Kivitel:
ferdehátú

Állapot:
Normál állapotú

Okmányok jellege:
magyar okmányokkal

Okmányok érvényessége:
érvényes okmányokkal

Műszaki vizsga érvényes (év):
2025

Műszaki vizsga érvényes (hónap):
3

Leírás

Tulajdonostól eladó a címben említett Civic-ünk. Mi nagyon szerettük, de sajnos család szintjén hamarosan ki fogjuk nőni, mert hatan már nem fogunk beleférni, ezért válnánk meg tőle.

A gyártási éve 2002, ez még a ráncfelvarrás előtti modell. Három ajtós ferdehátú kivitel, nekem jobban bejött, mert sportosabb, mint az öt ajtós. Viszont még így is önmagát meghazudtolóan tágas, mert nekünk hátul 3 db gyerekülés volt bent, és pont passzentosan befért mindhárom. Szerintem a csomagtere is nagyobb, mint egy átlagos ferdehátúé.

1.7-es Ctdi dízel Isuzu motorral van szerelve ami elméletileg 101 pacit termel. 2500-as fordulatszám felett már dinamikusan mozgatja ezt a méretű kasztnit, ugye ezen fordulatszám környékén kapcsol a turbó. Valamivel több, mint 1 éve van nálam, mi szinte kizárólag városon használtuk, ha dinamikusabban vezettem akkor is nagyjából 6,5 litert fogyasztott, városon kívül a legjobb amit ki tudtam hozni belőle az a 4,5 liter volt, de akkor nagyon ráérősen, és öregesen vezettem, mert éppen nem siettem, és ki akartam próbálni, hogy mi a gazdaságos fogyasztás, hát ennyi. Ja, és ez országúti fogyasztás volt, stabil 90 km/h-ás tempó.

Az autó sajátossága még, hogy gyárilag nincs benne kettőstömegű lendkerék, úgyhogy amiatt sem kell izgulni, hogy vajon mikor adja meg magát. Adblue-t sem kell bele töltögetni.

Az alja nincs szétrohadva, viszont a városi használat következtében esztétikai hibák azok vannak rajta. Automata klímás, fújja is szépen a hideget, meleget, ahogy kell, elektromos ablakos, fűthető tükrös.

Jelenleg alu felnire szerelet Kleber Quadraxer 2 185/65 R15 92T négyévszakos gumik vannak rajta, de adok mellé, egy szett lemez felnire szerelt Uniroyal MS Plus 77 185/65 R14 86T téli gumit is. Mindkét szettben nagyjából 2-2 év élettartam van még. Én a téli gumikkal vettem 2022 ősszel, majd 2023 tavasszal ment is rá a négyévszakos, és azóta csak ezen a szetten jön megy, nem cserégettem ide-oda a télivel.

Jelenleg 360.386 km van az autóban, de napi használatban van, úgyhogy ez az állás folyamatosan változni fog. Én 349.118 km-el vettem meg. Vétel után közvetlenül, kb. 350.000 km-nél volt benne cserélve a vezérlés, olaj és szűrők. Nagyjából 355.000 km-nél ki kellett benne cserélni a motortartó bakokat. 359.471 km-nél ismét olaj és szűrő cserén esett át, és ekkor volt benne cserélve mindkét első lengéscsillapító (új porvédőket is kapott), első lengőkar, első szilent, mindkét hátsó fékbetét, és jobb oldali összekötőgömbfej.

Nincs makulátlan esztétikai állapotban, még mindig hallani egy-egy koppanást a futóműből rázósabb úton, de semmi komoly. Az ára a jelen állapotát tükrözi.

Magyar okmányai vannak. 2025 március 15-ikéig van rajta érvényes műszaki vizsga.

Az irányára 699.000 Ft.

Kérésre tudok több képet készíteni.

Megtekinteni Pécsett lehet. Csere köszönöm, de nem érdekel. Telefonos alkubetyárok, "Mennyit engedsz a feléből?" jellegű megkeresők, és nepperek kíméljenek.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147139283

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn