Faaprító-mulcsozó traktorra, kardánmeghajtással

Leírás

Glo-W-8 traktorfüggesztésű faaprító

Eladó a képeken látható traktorra rögzíthető faaprító. 15-40 LE traktorhoz lehet használni. Kilenc éves de mindösszesen alig 40 üzemórát dolgozott, és zárt térben volt tárolva! Karban volt tartva, zsírozva lett a napokban is az eladás előtt is, de mivel a korábbi múlcsozási szándékom külső körülmények miatt teljesen meghiúsult, így eladóvá vált.

Rendkívül hatékonyan dolgozik, puhafát (20 cm átm.)és keményfát (8-10 cm átm.) is ledarál. Leveles zöld ágakat is lazán darál. Egy óra alatt 1,5-3 m3 ágat tud leaprítani. Ha kéri, szívesen küldök videót róla működés közben. A 2-6 mm-es faapríték ideális mulcsnak vagy fűtéshez.

Mindehhez percíz gyakorlati útmutatást tudok adni és minden műszaki, szakmai leírását átadom a gépnek. A vágókések most lettek megfordítva, így gyári élesek és a leghatékonyabb vágásra vannak beállítva. Az egyik fotón látható az a tábla, ami mutatja, hogy még német termékről van szó, mert ma ezek már mind kínaiak.

Pluszba adok egy teljes kiköpő kéményt, két plusz dupla élű vágókést a lendkerékbe, és megvannak a mulcsozó biztonsági tartozékai is, de azokat leszereltem, mert akadályozták a praktikus munkavégzést. Természeten ezek bármikor vissza csavarozhatóak a gépre.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147678254

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn