Múzeális lakókocsi, Mária Terézia korabeli

123

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Leírás

Mária Terézia korabeli királyi útkaparó kocsi felújítva

Az 1780-as években készült, kb. 240 éves vontatható lakókocsi. Három oldala teljesen fel lett újítva kívülről és belülről is fenyővel borítottam, az első oldalán meghagytam az eredeti patinás deszkát és csak belülről van felújítva. A külső és a belső deszka között 4 cm-es Stiropor szigetelés van bevágva. Az első kiülőnek használható teret teljesen újra gondoltam és patinás akácfa padlóval borítottam alulról és korlátot készítettem szintén akácfából köré.

Belülről agy 160x200-as francia ágy van kialakítva, és a kazettás mennyezetre cyanotypiás fotóeljárással készítettem nyolc kazettából álló motívumot. Van bent egy diófából egy négyfiókos szekrényke. A világítás kívül és belül megoldott. Az előtérre és a kocsiba egy rusztikus akác deszkából kialakított közös lépcsőn lehet felmenni három fokon.

A kocsi vontatható saját területen, a kerekek forognak természetesen, de a szállítás egy autószállító tréleren célszerű megoldani. A kocsi nem szélesebb 180 cm-nél, a teljes hossza pedig négy méter, elől egy méteres erős vas háromszög amivel vontatni lehet. A súlyáról nincs elképzelésem, de mivel ki van egyensúlyozva a kocsi, két három ember tudja kerten belül mozgatni, csörlővel pedig a trélerre fel lehet húzni.

Nem szerettem volna ezt a kuriózumot eladni, de életvitel változás miatt így kellett döntenem, de nem sürgős megválnom tőle így csak komoly vételi szándék esetén várok jelentkezést, mert a kocsi valódi kuriózum, ezért reális értékében válok meg tőle.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149374337

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn