Peugeot 206 Multimédia fejegység 9" Android 12. 6/64 GB, Qled, DSP

129 990

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Peugeot

Leírás

Márkaspecifikus multimédiák és univerzális fejegységek, autóhangszórók, tolatókamerák és kiegészítők szaküzletből, számlával és garanciával.

Peugeot 206 (1998-2010)

Ebben a készülékben van a legerősebb processzor, végfok, DSP és rádió IC.

Specifikus magyar nyelvű multimédia Android 12. rendszerrel, 8-MAG/2.0 GHZ processzorral, 6GB rammal, digitális canbus kapcsolattal, kormányvezérléssel, 48-csatornás DSP hangprocesszorral, gyönyörű Qled kijelzővel 1280 x 720 felbontásban, guminyomás ellenőrzéssel, RDS rádióval, vezeték nélküli Android Autoval és Carplay-jel. 5G LTE + SIM kártya lehetőség. Optikai és koaxiális kimenet.

Az offline Igo navigáció friss EU térképpel és a külső mikrofon továbbra is ajándék.

Rendszer: Android 12. (Magyar nyelvű)
Processzor: UIS / 2 Ghz / 8-MAG
RAM: 6 GB
Belső tárhely: 64 GB
Kijelző: 9" Qled 1280 x 720
Rádió: FM/AM, PTY, AF, TA, LOC, RDS
Internet, telefon: WiFi & 5G LTE + SIM kártya
Apple Carplay vezeték nélkül
Android Auto vezeték nélkül
Képernyőtükrözés vezeték nélkül
Kormányvezérlés
Fedélzeti diagnosztika, élő adatokkal (OBD)
Tpms guminyomás ellenőrzés
PIP / Split Screen - kép a képben funkció (osztott képernyő)
Bluetooth 5.0 dual - kettő készülék valós időben
Időjárás megjelenítés a főképernyőn
Optikai és koaxilális kimenet
Hűtőventilátorral ellátott készülék
Felhasználói kézikönyv és kapcsolási rajz a készüléken

Egyéb: Akkumulátor töltöttségi szint és külső hőmérséklet megjelenítés, Torque, Toppal, Zlink, Tpms, 5 kijelző az 1-ben, DVR, OBD, DAB+, Google, Play Áruház, Youtube, hátlapi USB csatlakozás 3db, teljesen személyre és autóra kalibrálható a készülék.

Tolatókamera, első kamera, 360 kamera és menetrögzítő csatlakoztathatóság. Hátsó kamera felbontás megjelenítés AHD és Cvbs kamerákkal is.

Végfok, hangzás, kalibráció:
A professzionális DSP végfoknak köszönhetően kiváló hangteljesítményre képes, a hangszíneket 48-csatornás grafikus ekvalizátoron kalibrálhatjuk, a térhatást hangszórónkként, a mélykiemelést az ekvalizátoron kívül külön, elől-hátul vezérelhetjük, kiemelhetjük, szűrhetjük. Alsó és felső tartományokban is gyönyörűen teljesít.

A termék készleten van és azonnal átvehető pécsi üzletünkben, vagy kérheted házhoz, csomagpontra, postán maradóként szállítva. Hétköznap délig rögzített rendelés esetén következő munkanapon történő kiszállítással. A csomagszállítások díjai MPL futárszolgálattal 2000Ft 3500 Ft közöttiek.

Amennyiben igényes beépítést szeretnél, amely magában foglalja a szerelés előtti ellenőrző vizsgálatot, a készülék beállítását és személyre szabását, valamint egy gyorstalpalót az Android rendszerrel és a készülék használatával kapcsolatban, akkor határozottan ajánljuk partner beépítő műhely hálózatunkat. Ha szeretnéd igénybe venni az általunk kínált 4 fokozatból álló beépítés opcióját, az alábbi településeken van rá lehetőség: Pécs (Baranya), Kiskunhalas (Bács-Kiskun), Solt (Bács-Kiskun), Sződliget (Pest), Nyékládháza (Borsod-Abaúj-Zemplén).

Fontos tudni, hogy a készülék garanciáját kizárólag autóvillamossági szakember tudja érvényesíteni, viszont nem minden autóvillamossági szerelő rendelkezik multimédia/android rendszer ismerettel.

Adott márkán belül, típusonként további kiegészítőkre lehet szükség. Minden készülékből legalább három, vagy négy féle konfigurációt tartunk raktáron, kezdve a belépő szinttől egészen a professzionálisig. Ha nem vagy biztos abban, hogy pontosan mire van szükséged vagy, hogy a kiválasztott készülék valóban megfelel-e az igényeidnek akkor javasoljuk, hogy rendelés előtt egyeztess kollégáinkkal, lehetőség szerint személyesen az üzletben, vagy mobilon (nulla-hat-húsz-481-53-74). Nyitvatartási időben tudunk segíteni hétköznap 10:00-17:00, szombaton 10:00-13:00 óra között.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145227720

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn