Landini Alpine 85

Ingyen elvihető

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb

Leírás

Kedves Hölgyem/Uram,

Engedje meg, hogy bemutatkozzam, Josiane Lentz vagyok. Özvegy vagyok, és nincsenek gyerekeim. Ez a traktor nem eladó, de aktívan keresek valakit, aki osztja velem a mezőgazdaság iránti szenvedélyt, és szeretettel fogja gondozni. Ez az eszköz az én elhunyt férjem legértékesebb emlékét jelképezi.

Ezt az ajánlatot az egészségem romlása miatt teszem. Sajnos, a napjaim meg vannak számlálva, és nagyon vágyom arra, hogy átadhassam ezt a traktort valakinek, aki méltányolja annak értékét és továbbra is életben tartja.

Ez az eszköz számomra sokkal több, mint egy egyszerű fémdarab. Ez az évek kemény munkáját, gazdag termést és azon emlékeknek az értékét testesíti meg, amiket a mezőinkben megosztottunk. Ezért keresek olyan embert, aki méltó lesz erre a gazdasági örökségre.

Agrárpályára hívom Önt. Képes elképzelni a csendes reggeleket, amikor belemerül a mezőkbe, eltökélten és szenvedéllyel vezetve ezt a traktort? Képes élvezni a gyümölcsös eredményes fejlődését és erőfeszítéseinek megsokszorozódását?

Arra ösztönzöm Önt, hogy ragadja meg ezt a különleges lehetőséget. Nem csak egy egyszerű traktort talál, hanem belép egy családi hagyományba, amely a föld és a mezőgazdaság iránti szenvedélyhez kötődik. Ön lesz az emlékek őrzője, miközben saját történetét is építi.

Ha kész állni erre a felelősségre, hatalmasan hálás lennék Önnek. Ossza meg velem történetét, mezőgazdasági tapasztalatait és elkötelezettségét. Magyarázza el nekem, hogyan képzeli el ennek a traktornak a jövőjét, és hogyan tervezi, hogy virágoztatja.

Arra kérlek, tudja meg, hogy nemcsak magamnak keresek valakit, hanem ennek a traktornak is, amely érdemli, hogy szeretetteljesen gondozzák és kihasználják a teljes potenciálját. Nagyon várom válaszát, és remélem, hogy Ön lesz ennek az értékes örökségnek az új gondozója.

Szeretettel,
Josiane Lentz

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145490607

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn