MTZ 50 traktor

990 000

Ft

Feladás dátuma:

máj 23., 20:47

Tulajdonságok

Gyártási év:
1980 vagy korábbi

Állapot:
Hiányos

Kilométeróra állása:
10

Leírás

Kedves Érdeklődő!

Eladásra kínálom a képeken látható MTZ 50 típusú traktoromat műszaki, rendszám és okmányok nélkül (az eredeti forgalmi engedélye meg van, ami 1989-ben lejárt, a háromszög alakú rendszámai már nincsenek meg).
Nagyon alapos felújítással kezdődött, de nem fejeztük be. A traktor teljesen szét lett szerelve és a legtöbb csapágy és szükséges alkatrész újra lett cserélve, mint például:
új hidraulikus vezérlőtömböt kapott, új a TLT és a fékszalag, új fékek vannak benne, bár ezeken még állítani szükséges. Új generátort, vízszivattyút kapott. Minden lámpája új és teljesen újra is lett vezetékelve, új gyújtáskapcsolóval. 150 Ah-s akku van benne. Önindítója teljesen fel lett újítva. Hűtője kb 6 éves, réz, javítva még nem volt. Kompresszorja még sosem volt használva, ez még nincs összekötve a levegőtartállyal. Kormányszerkezete is teljesen fel lett újítva, új alkatrészekkel, ami be is lett állítva, az úttartása kiváló.
Első kerekei belsővel együtt teljesen újak, kb 10 km van bennük. A hátsó gumik kb 35 %-ak, de ebben a belsők is teljesen újak.
A traktor kétkomponensű festékkel lett újra festve.
Néhány apróbb építeni való maradt hátra a traktoron, például a műszerfal véglegesítése, fékek beállítása, ablaktörlő motor felszerelése, hátsó hidraulika és légvezeték kiépítése, ablakok még hiányosak.
Üzemanyag tankja teljesen tiszta, mint ahogy a teljes üa. rendszere is. Motorolaj, váltóolaj, hidraulika olaj teljesen újak, természetesen minden szűrője tisztítva/cserélve is volt.

Sajnálattal adom el, szerettem volna befejezni, de remélem, jó helyre fog kerülni.
Helyileg Doboz Nagyközség külterületén található. Irányára 990 000 Ft.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147970987

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn