Fiat Doblo Dobló Cargo 1.4 T-jet CNG Maxi SX E6...

4 150 000

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Kereskedés

Tulajdonságok

Gyártási év:
2021

Kilométeróra állása:
114000

Állapot:
Új, újszerű

Leírás

Megtekinthető: Ózd Zrinyi Miklós út 14 (Penny Market mellett)

Nagyon Szép És Igényes, Megkímélt Állapotú, Új Típusú Doblo Kishaszongépjármű. Első Tulajdonostól. A KM-Futása Garantált! Klíma, Elektromos Tükrök És Ablakok, Távirányítós Központizár. Hosszított Kivitel, AMI Által Nagyobb Raktérrel Rendelkezik A Sima Modellhez Képest. Szervizmappa, 2 Dbkulcs. Azonnal Elvihető Tehergépkocsi. A Szerviz Dokumentációk És Szervízszámlák, A Megjelenítő Kép Feletti Dokumentumok Fülre Kattintva Megtekinthetők! (Amennyiben Rendelkezik Ilyen Dokumentummal A Hirdetett Autó) A Hirdetésben Szereplő Árak Az Autó Árát Képezik. Az Okmányirodai Átírási Költséget A Vételár Nem Tartalmazza! HA Igény TART Rá Akár Helyben Is Átiratható A Gépjármű, Okmányirodai Nyitva Tartás Alatt 1 Órán Belül, Amiben Szívesen Állunk A Rendelkezésére! Személyes Megtekintés Előtt Telefonos Egyeztetés Szükséges! (EZ Azért Fontos, Mert HA Őn Elindul Az Autóért És A Kereskedésnek Nem Szól, Lehetséges Hogy Közben Értékesítjük Másnak. HA Indulás Előtt Telefonon Egyeztetünk És Amíg Úton Van Telephelyünk Felé Félretesszük Önnek.) A 15 Évesnél Fiatalabb Autóinkra Opcionálisan Garancia Igényelhető! Akár a régi autóját is beszámítjuk. Az ajánlatért keressen fel minket telefonon, ahol szívesen állunk a rendelkezésére. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt. Bízzon bennünk, több mint 11 éve probléma mentesen működő cég vagyunk! A Fenti Adatok Tájékoztató Jellegűek, A Hirdetés Nem Minősül Ajánlattételnek, A Felszereltségről És Egyéb Részletekről Személyesen Érdeklődjön! Klékszavatosságról: Ptk. 6:163 (2) bekezdése 373/2021. (VI. 30.) Kor- mányreldelet 11. (1) bekezdése. Köszönjük, hogy megtekintette a hirdetésünket.

Felszereltség: ABS (blokkolásgátló) - állítható kormány - ASR (kipörgésgátló) - centrálzár - csomag rögzítő - elektromos ablak - fedélzeti komputer - fűthető tükör - HIFI - immobiliser - isofix rendszer - kikapcsolható légzsák - ködlámpa - Manuális klíma - rádiós magnó - szervokormány - térelválasztó - tolatóradar - utasoldali légzsák - ülésmagasság állítás - vezetőoldali légzsák.

Egyéb információ: autóbeszámítás lehetséges - azonnal elvihető - első tulajdonostól - keveset futott - nem dohányzó - szervizkönyv - törzskönyv

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145515777

Kapcsolatfelvétel


Kereskedés

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn