BMW 640i Facelift, újszerű, egyedi példány

1 590 000

Ft

hirdetés
Insura

Kategória:

Eladó; Jármű; Autó 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Márka:
BMW

Modell:
6-OS Sorozat

Gyártási év:
2016

Kilométeróra állása:
92900

Üzemanyag:
Benzin

Kivitel:
sedan

Állapot:
Új, újszerű

Okmányok jellege:
magyar okmányokkal

Okmányok érvényessége:
érvényes okmányokkal

Műszaki vizsga érvényes (év):
2026

Műszaki vizsga érvényes (hónap):
11

Leírás

Sziasztok!


Eljött az ideje, hogy igazi ritkaságnak számító autómat fájó szívvel, de eladjam mert úton van a másik már. (Ezért csere köszönöm, de nem)

- BMW 640i Facelift 2016/10 havi
- 92900 Km

Az autót saját magamnak hozattam be külföldről, nagyon hosszas keresgélés után sikerült olyan autót találnom, amiben tényleg olyan tartalom van, ami itthon alig alig. Kerek 60.000 km-el vásároltam az autót, én vagyok a második tulajdonosa.

Az autó külső és belső tartalma megegyezik a BMW hivatalos bemutató reklámfilmjében szereplővel. Külső szín: Mediterran-blau, belső tartalom pedig exkluzív nappa bőrkárpit kibővített tartalommal, elefántcsont-kék színben.

Külső carbon csomag, azaz első lipek, hátsó diffúzor és tükörborítás.

Itthon jelenleg ahogy láttam nem is árul senki gyárilag 703M-es felnikkel 6-os BMW-t csak az utolsó évek szériagyártásánál volt elérhető.

Adaptive Drive futómű, ami megint csak ritka mint a fehérholló.

De, hogy nézzük a főbb extrákat még: Műszerfal teljes Nappa bőrborítással, kontrasztos varrással a műszerfalon, ajtókon, üléseken. Soft close, komfort bejutás, panoráma tetőablak, komfort ülések, faberakás, kerámia kapcsolók, Adaptív led lámpák, távolsági fényszóró asszisztenssel, driving assistant plus csomag, M csomag, parkoló kamera, surround view, Head-up display, DAB Tuner, Harman/Kardon hangrendszer, idrive 6 (NBT Evo) azon belül is teljes képernyős Apple Carplay és Android Auto tükrözés vezeték nélkül.

Külső shadow line kibővített tartalommal és még sorolhatnám, természetesen alvázszámot kérésre szívesen küldök a teljes extra listával.

Gyári M Sport kifpufogórendszer, kipufogó átalakítás Budapesten a Jano-Dobnál történt a Carbon diffúzorhoz.

A motort szerintem mindenki jól ismeri, kiforrott BMW N55 azon belül is már EWG (tehát elektromos Wategate-el ellátott, aki ért hozzá tudja, hogy ez csak plusz megint.) Semmi jellegű chiptuning vagy bármi más átalakítás nem történt soha az autón.

Az autó nálam végig BMW szakszervízben volt szervizelve, nem sajnáltam rá, de 8000 maximum 9000 km-ként teljes általános szeríz volt mindig a kocsin komplett olajcserével. Természetesen az autó digitális szervízkönyvében minden rögzítve lett. Szintén ajándéknak szántam az új vevő részére, hogy Március 21-én történt a legutóbbi szervíz, így ezzel sem kell foglalkoznia az új tulajdonosnak.

Az autóhoz jár még a jelenleg is Aktív védelemmel ellátott GPS alapú riasztórendszer. Ezen kívül ajándékba adok mellé egy komplett téligumi garnitúrát (Vredestein).

Jelenleg már nyárigumin van fut az autó, 2022-es gyártású és még egy éve sem vásárolt km 8000 km-t futott új gumik vannak az autón.

Az autó külső-belső állapotáról röviden, hogy nem egy 30.000 km futott autóval találkoztam már ami akár kívül akár belül ,,lelakottabb" volt. Köszönhető annak, hogy hobbiszinten a professzionális autókozmetika amit nagyon szeretek. Ezért mindig tényleg a legjobbat kapta gyakran kívül és belül is. Az autóra - ez már tényleg hivatalos kozmetikában - kerámiavédelem került egy 3 lépcsős polírozás után, amit az éven lenne ideje frissíteni ( második félévében) ha az új tulajdonos szeretné.

Az autó komoly érdeklődés esetén azonnal vihető, a vételár akár Forintban vagy EUR-ban is rendezhető.

Személyesen Budapesten vagy Fótligeten megtekinthető.

Vételár: 15.900.000 Ft

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146593577

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn