BMW i3S 94Ah REX vezetett szervízkönyv, téli-nyári gumi, LED lámpa

7 999 000

Ft

hirdetés
Insura

Kategória:

Eladó; Jármű; Autó 

Feladás dátuma:

máj 5., 15:57

Tulajdonságok

Gyártási év:
2018

Üzemanyag:
Hibrid

Kivitel:
ferdehátú

Állapot:
Normál állapotú

Okmányok jellege:
magyar okmányokkal

Okmányok érvényessége:
érvényes okmányokkal

Műszaki vizsga érvényes (év):
2025

Műszaki vizsga érvényes (hónap):
1

Márka:
BMW

Modell:
I Sorozat

Kilométeróra állása:
115093

Leírás

Kérem Csak Telefonon Érdeklődjenek!

Lassan 3 éve rójuk közösen az utakat, de most elérkezett a búcsú ideje.

Törés- és sérülésmentes. Végig vezetett (elektronikus) szervízkönyv.

Felszereltségi lista közül néhány a teljesség igénye nélkül: LED-es főfényszórók, adaptív tempomat, dugóasszisztens, sávtartó asszisztens, ráfutásgátló gyalogosfigyelmeztetéssel, táblafelismerő rendszer, Harmann Kardon hifi, kulcs nélküli nyitás és indítás, villámtöltő (CCS), 20-as kerekek, téli-nyári gumival (önmagában 3-400 eFt ennél a modellnél a különleges méret miatt), ülésfűtés, parkolószenzor elöl-hátul, tolatókamera, nagy kijelző, csempés menü, Teljes Kijelzős (és vezeték nélküli) Apple Carplay, műbizonylatos sötétítés körben, eső- és fényszenzor, applikációról vezérelhető állófűtés/állóhűtés, otthoni és Type 2 töltőkábel, ambient light csomag (ami ezzel a belsővel szerelt autóknál nem lenne alapesetben), stb

A futóműve ki lett cserélve, Eibach rugót kapott a komfort kedvéért (ez a sima i3-nál sportosabb, de lágyabb, mint a gyári S). Imádni Fogod!

454 km Wltp hatótáv, de mivel REX-es, gyakorlatilag korlátlan hatótávval rendelkezik. Tavaly egy 750 km-es úton egyszer álltunk meg 30 percet tölteni a REX-nek köszönhetően.

REX-es autóval nem kell aggódnod, hogy télen fűtés nélkül kell közlekedni, vagy 90-el menni az autópályán egy kamion szélárnyékában.

Otthoni töltéssel átszomolva kb. 1.5 literes benzines fogyasztással lehet vele járni, ami egy ekkora teljesítményű autótól maga a csoda. Előző autóm egy közel 300 Le-s V6-os hybrid terepjáró volt, 0.5 másodperccel lassabb volt, mint ez és 15 litert fogyasztott.

Ha valaki tud otthon napelemről, vagy munkahelyen ingyenesen tölteni, akkor még inkább javul a matek. Előző évben ennek hála 40 000 ft-ból tettem meg 12 000 km-t, ami kb. fél literes fogyasztásnak felel meg, ma már ennyi pénzből egy autót nem tankolunk tele.

Telefonon szívesen mesélek az autóról, az elektromos autózásról úgy általában, hiszen emlékszem annak idején kezdő villanyautósként a kWh-k, az Amperek, az egy/három fázis semmit nem mondtak nekem sem (többek között ezért is vettem REX-es modellt kezdésnek)

Kérem Csak Telefonon Érdeklődjenek!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147558621

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn