Chevrolet Aveo 1.2 16V LS Karambolmentes! Végig...

1 099 999

Ft

hirdetés
Insura

Kategória:

Eladó; Jármű; Autó 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Kereskedés

Tulajdonságok

Márka:
Chevrolet

Modell:
Aveo

Gyártási év:
2009

Kilométeróra állása:
91000

Üzemanyag:
Benzin

Kivitel:
ferdehátú

Állapot:
Új, újszerű

Okmányok jellege:
magyar okmányokkal

Okmányok érvényessége:
érvényes okmányokkal

Műszaki vizsga érvényes (év):
2024

Műszaki vizsga érvényes (hónap):
12

Villámtöltés:
Nincs

Zöld rendszám:
Nincs

Leírás

Megtekinthető: 1037.Budapest,Bécsi út 471.

Félreértés ne essék, ennek az autónak a motorja a 16 szelepes változat és nem a nyolc szelepes, már ha ez valakinek számít, szerintem nem mindegy! Tökéletesen induló-szép egyenletesen duruzsoló-füstmentes-dinamikus motor, pontos váltó, feszes futómű, szakadás mentes belső -és rozsdamentes karosszéria jellemzi az autót, köszönhetően a garazsírozottságának, a szervizelésének-karbantartásának, éppen ezért ennek az autónak lekérten-igazoltan valós a km. futása /sok más itthon árult autóval ellentétben/ -és ez a jármű kiváló műszaki /motorikus-szerkezeti/ -és szép belső /egy-két korból adódó parkolási sérülést leszámítva/ megkímélt külső esztétikai állapotban van, köszönhetően az idős Hölgytulajdonos gondos odafigyelésére az állapotmegóvásra! Ez az autó karambolmentes, minden elemen eredeti fényezési értékek mérhetők! Amennyiben Ön egy olcsó fenntartású-kis fogyasztású-mégis dinamikus menettulajdonságokkal bíró, köztudottan az ebbe a típusba az egyik legjobban bevált 1.2-es 16V /75 Le-s/ benzines motorral szerelt, végig karbantartott-szervizelt-hibakódmentes, jól felszerelt, méretéhez képest tágas utasterű -és a hátsó ülések dönthetőségének köszönhetően nagy csomagterű, még mindig nagyon jó formájú 5 ajtós Családi autót keres, NE menjen tovább mert megtalálta-ez az Ön autója -és most ráadásul paramétereit tekintve /ár-érték arányban/ kifejezetten jó-Akciós áron is vásárolhatja meg az autót a kínálatunkból! Tekintse meg további járműveinket is a funkciók között található -Járművek ugyanitt - címszó alatt! Kérjük mielőtt ellátogat hozzánk minden esetben érdeklődjön telefonon, mivel készletünk napi szinten változik! Az átírási illeték, a forgalmi engedély, a törzskönyv, a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás, valamint ez eredetiségvizsgálat díja /melyek minden esetben kellenek a gépjármű átíratásához, Nincsenek Benne a hirdetésben feltüntetett árban, ezek mindig a vevő költségei! A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013.évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem! Vállalunk műszaki vizsgáztatást, helyszínen megkötjük járműve kötelező gépjármű felelősségbiztosítását, Lízinget is intézésünk-akár hozott autóra is, valamint igény esetén átíratást és eredetiségvizsgálatot is megoldunk! Autóbeszámítás értékegyeztetéssel lehetséges, Nem Minden Autónk Esetében! . ha eladó autója van és nem akar-vagy nem tud foglalkozni az eladásával, keressen bátran-Mi a lehető leggyorsabban eladjuk! Bizományos értékesítés /közel 30 éves szakmai tapasztalatunkkal és az ezalatt kialakult és meglévő ügyfélkörünkkel/ továbbra is Nálunk a legjobb feltételekkel! Nyitva tartásunk: Hétfő-Péntek: 10-17 óráig! Szombat: 10-14 óráig! Köszönjük érdeklődését, várjuk mielőbbi jelentkezését! A lehető legjobb autók, a lehető legjobb árakon, a lehető legjobb forrásból! Több mint 25 éve a köztudatban a Dream-Car Autóügynökség! Folyamatasosan változó kínálat! Akciós Árak!

Felszereltség: 6 hangszóró - ABS (blokkolásgátló) - állítható kormány - ASR (kipörgésgátló) - bőrkormány - CD-s autórádió - centrálzár - csomag rögzítő - dönthető utasülések - elektromos ablak elöl - elektromos tükör - ESP (menetstabilizátor) - fedélzeti komputer - fékasszisztens - fényszóró magasságállítás - hátsó fejtámlák - HIFI - indításgátló (immobiliser) - Isofix rendszer - kikapcsolható légzsák - Manuális (5 fokozatú) - Manuális klíma - MP3 lejátszás - oldallégzsák - plüss kárpit - pótkerék - rádió - riasztó - szervokormány - színezett üveg - utasoldali légzsák - ülésmagasság állítás - velúr kárpit - vezetőoldali légzsák.

Egyéb információ: frissen szervizelt - garázsban tartott - hölgy tulajdonostól - keveset futott - nem dohányzó - rendszeresen karbantartott - vezetett szervizkönyv

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145683380

Kapcsolatfelvétel


Kereskedés

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn