Continental ContiEcoContact 5 95H XL 195/55R20 H 95 | nyárigumi |

49 654

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Kereskedés

Leírás

5 év gyártástól számított gyártói garancia!ContiEcoContact™ 5
 

A környezettudatos vezetők tökéletes választása

 

Kompakt- és középkategóriás autók részére


-Optimalizált gördülési ellenállás az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás érdekében
-Kimagasló fékteljesítmény és rövid fékút vizes útfelületen
-Tökéletes kezelhetőség vizes és száraz úton egyaránt

Optimalizált gördülési ellenállás az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás érdekében

A ContiEcoContact™ 5 fejlesztése során szoros együttműködés alakult ki Európa vezető autógyártóival.

Ennek köszönhetően egy merőben új abroncskoncepció jött létre a rendszeresen hosszabb távolságon közlekedő autósok számára, akik környezettudatosak és odafigyelnek az üzemanyag-fogyasztásra is.

A fejlesztés során jelentkező kihívást az jelentette, hogy az abroncs egyszerre rendelkezzen alacsony gördülési ellenállással és kimagasló fékteljesítménnyel.

Így az abroncs legfőbb tulajdonságait befolyásoló mind a négy tényező – a karkasz-szerkezet, az alapanyag-összetétel, az övkontúr és a mintázat – teljesen új megközelítést igényelt.

A siker nem maradt el: a CO2 kibocsátást és az üzemanyag-fogyasztást sikerült jelentősen csökkenteni, miközben az abroncs kiváló fékteljesítményt garantál. 
 

Kimagasló fékteljesítmény és rövid fékút vizes útfelületen

A speciális alapanyag-keveréknek és a kapaszkodóélekkel kombinált optimalizált mintázati kialakításnak köszönhetően a gumiabroncs vizes útfelületen nyújtott tapadása különösen jó, amely a fékút jelentős csökkenését eredményezi.

Az alapanyaghoz adott funkcionális polimer láncok erős kölcsönhatásba kerülnek a szilikával, amely a gördülési ellenállást tovább mérsékli.

A futófelületi blokkokba integrált rendkívül vékony lamellák mérséklik a mintázat deformálódását, és minimalizálják az energiaveszteséget. 
 

Tökéletes kezelhetőség vizes és száraz úton egyaránt

Az oldalfalnál és a peremterületnél használt új, keményebb alapanyag révén az abroncs biztonságosabb, és még közvetlenebb módon képes az oldalirányú erőhatásokat átvinni vizes és száraz útfelületen.

Az oldalfalnál használt szilárd anyag vékonyabb és kisebb tömegű falkialakítást tesz lehetővé, így az abroncs rugózása sokkal optimálisabb, amely jelentősen hozzájárul a gördülési ellenállás csökkentéséhez.

 

Continental nyári gumi, téli gumi akció, Continental négyévszakos autógumi

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 139323418

Kapcsolatfelvétel


Kereskedés

Utoljára aktív: 20 órája

Megosztás