Dacia Duster 1.6 Cool 4x4 Magyar Vonóhorog 79 e...

4 290 000

Ft

hirdetés
Insura

Kategória:

Eladó; Jármű; Autó 

Feladás dátuma:

ápr 4., 12:28
Kereskedés

Tulajdonságok

Márka:
Dacia

Modell:
Duster

Gyártási év:
2014

Kilométeróra állása:
79000

Üzemanyag:
Benzin

Kivitel:
SUV

Állapot:
Normál állapotú

Okmányok jellege:
magyar okmányokkal

Okmányok érvényessége:
érvényes okmányokkal

Műszaki vizsga érvényes (év):
2024

Műszaki vizsga érvényes (hónap):
11

Villámtöltés:
Nincs

Zöld rendszám:
Nincs

Leírás

Megtekinthető: 1112 Budapest Budaörsi út 237 (bejárat a páros oldalon!).A virágpiac előtt

Nagyon szép állapotú tiszta rendezett autó, Magyarországi első üzembehelyezéssel, a 2. felhasználó tulajdonosától, az összes tartozékával, kulcsával, okmányával, valós ellenőrizhető km futással (lásd dokumentumok). Sallang mentes gépkocsi, csak ami kell, 4x4 hajtás, vonóhorog, 6 sebességes váltó, tetősín, légkondi, szervokormány, elektromos ablak, központi zár, tolatóradar. A járműhöz tartozik egy engedélyezett (forgalmi engedélybe is feltüntetett) gallytörő rács. Fontos információ: cégünk ( több mint 24 éve!), nem hivatkozik semmilyen nemű és tárgyú félretájékoztatás jogára, az általunk közölt adatok: km futás, évjárat, szerviz dokumentáció és a jármű egyéb paraméterei valósak, sajnos ez nem mindenhol alap! Egy gondolat a Jármű Szolgáltatási Platformon lekérdezett adatokhoz: a rendszer minden járművel kapcsolatos pénzügyi konstrukciót tulajdonos-változásként tart nyilván, ez félrevezető lehet! Előfordulhat hogy egy gépkocsinak egy felhasználó tulajdonosa volt, de a rendszerben 4 (!)-et látunk (kereskedő, készletfinanszírozó, hitelező, felhasználó), így nem meglepő ha egy autónál 2 felhasználó mellett 6 8 bejegyzett tulajdonos szerepel! Tisztelt Érdeklődők! Kereskedésünk Időpontegyeztetéssel 9-17 Óra Között TUD Fogadni Ügyfeleket. Mivel Nem Vagyunk Állandóan A Helyszínen Így Kérjük Látogatásuk Előtt Mindenképpen Keressenek. Megértésüket És Együttműködésüket Köszönjük! Kisebb-nagyobb csere, beszámítás Elméletben lehetséges, erre minden esetben kérdezzenek rá mielőtt eljönnének, sajnos nem áll módunkban bármilyen korú, típusú és előéletű autót beszámítani! A képek fölött a HD fülre kattintva azok teljes képernyősre váltanak és tetszőlegesen nagyíthatóak, a dokumentumok fülre kattintva láthatóak a jármű okmányai. A Cég Az Autopont Budaörs Telephelyen Található ( Budaörs felől az Egér úttól kb 100 méter a bejárat, a Virágpiac előtti terület, Budapest felől kifelé haladva az út bal oldalán).

Felszereltség: vezetőoldali légzsák - utasoldali légzsák - oldallégzsák - ABS (blokkolásgátló) - elektromos ablak elöl - centrálzár - 1 DIN - ASR (kipörgésgátló) - CD-s autórádió - dönthető utasülések - ESP (menetstabilizátor) - hátsó fejtámlák - indításgátló (immobiliser) - Isofix rendszer - könnyűfém felni - Manuális (6 fokozatú) - Manuális klíma - menetfény - MP3 lejátszás - pótkerék - szervokormány - színezett üveg - tetőcsomagtartó - tolatóradar - vonóhorog.

Egyéb információ: autóbeszámítás lehetséges - azonnal elvihető - első forgalomba helyezés Magyarországon - garantált km futás - keveset futott - nem dohányzó - rendszeresen karbantartott - vezetett szervizkönyv

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146826393

Kapcsolatfelvétel


Kereskedés

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn