Eladó E-Roller új állapotú 2023 2 db van belőle lakóautó mellé

220 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Leírás

Eladó Elektromos roller Unagi E500 Dual motoros!
Made in USA A legszexszibb roller a piacon . Eredeti kevlar kormányoszlop. A rollerből 2 db van egyben extra kedvezményes áron elvihető! Ios rendszer kommunikáció . Lakóautó mellé elengedhetetlen kiegészítő!

Teszt:

Az Unagi escooter Model One E500 valószínűleg nem hiányzik a legjobb elektromos rollerek egyik rangsorából sem. És a mienkből sem hiányozhat. Mit is tud felmutatni ez a modell?

Mindenekelőtt az elbűvölő prémium dizájnját. A roller elülső váza szénszálból készült, a kormány alja felé pedig elvékonyodik és folyamatos vonalvezetésű, amitől eredetinek és merésznek hat. A kormány magnéziumötvözetből készült, és futurisztikus megjelenése ellenére a vastag szilikonrétegnek köszönhetően jó fogású és könnyen irányítható. Minden tökéletesen passzol és illik egymáshoz.

És mi a helyzet az összecsukással? Csak nyomd meg a gombot, és már kész is. Ha ehhez hozzáadjuk a mindössze 12 kg-os súlyát, akkor egyértelmű, hogy az Unagi E500-at gond nélkül magaddal viheted vonatra vagy buszra anélkül, hogy a súly miatt pár perc múlva leszakadna a kezed.

És bár nem úgy néz ki, ez a kis jármű két motorral is fel van szerelve - egyenként 250 W-osak. Ezért lendületesen gyorsul, és úgy szántja fel a dombokat, mintha ott sem lennének. Sajnos a magas teljesítmény negatívan hat az akkumulátorra és ennek a rollernek a maximális hatótávolsága a legjobb esetben is mindössze 25 km.

Vissza a pozitívumokhoz - az E500 erős elektronikus regeneratív fékkel és E-ABS-szel, valamint mechanikus hátsó sárvédőfékkel büszkélkedhet - bármilyen eshetőségre. A roller vezetése egyszerű, a kijelző nagy és jól látható még erős napfényben is, a lámpák pedig erősebben világítanak, mint amire valaha is szükséged lenne. Az egyetlen dolog, ami hiányzik róla, az a lengéscsillapító. Ez az elektromos roller tömlő nélküli üres gumikat használ. Ezek csillapítják az út kisebb egyenetlenségeit és a lyukakat, de mebirkózik a macskaköves utcákkal is.

Bárhonnan is nézzük, az Unagi E500 jelenleg az egyik legjobb választás az elektromos rollerek világában a prémium anyagoknak, a kecses íveknek és a két motor által nyújtott teljesítményének köszönhetően.


Max sebesség limit kikapcsolása után a roller 34km/h val képes menni természetesen függ a vezető súlyától és az útviszonyoktól!

Termék jellemzők

Gyártó: Unagi

Maximális sebesség: 25 km/h Hatótáv: 24km

Maximális teherbírás125kg

Tömeg: 12 kg

Motor névleges teljesítmény: 2x250 W

Töltési idő: 5 óra

Szín: Matt Black
Szín:Scarlet Red

Vízálló: IP54

Futott km : 85km


Bolti ára: 799EUR

Az ár egy darabra vonatkozik!




Csere lehetséges kerékpár vagy műszaki cucc!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149892914

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 2 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn