Fantic Xef 250 4T

3 862 000

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Kereskedés

Tulajdonságok

Márka:
Fantic Motor

Modell:
Caballero

Gyártási év:
2021

Kilométeróra állása:
1

Kivitel:
enduró

Állapot:
Új, újszerű

Hengerűrtartalom:
250 cm³

Okmányok jellege:
magyar okmányokkal

Okmányok érvényessége:
érvényes okmányokkal

Műszaki vizsga érvényes (év):
2025

Műszaki vizsga érvényes (hónap):
2

Leírás

A Fantic rendszámozhat Enduro versenymotorja a Yamaha WR250F továbbfejlesztett gyári versenymotor változata. A Fantic Enduro Racing kínálata 2022 modellévre bővül az új Xef250 4T modellel, amely ezzel belép az enduro versenymotorok családjába. A motor, a váz és az enduro legmagasabb szintű alkatrészei minden helyzetben készek nagy teljesítményt nyújtani. A Fantic Xef250 négyütemű Enduro bemutatkozik a piacon, amely modell az erő, az agresszivitás, a teljesítmény, a sokoldalúság és az irányítás tekintetében a legjobb. Az Xef250 büszkén hozza a Fantic Factory Feeling -t, még olyan kategóriában is, mint a 250 cm3 -es enduro versenymotorok. A Yamaha Motor Europe-nal folytatott ipari együttműködésünknek köszönhetően, amelyre a Fantic új Euro5 250 köbcentis négyütemű motorját építette és fejlesztette ki, és amely ma tökéletes egyensúlyt képvisel a maximális teljesítmény és a manőverező képesség között. Mivel Euro5 előírásoknak megfelel, így rendszámozhat is. Érdemes utána olvasni az európai bajnokságokban milyen eredményekkel rendelkezik a Fantic! Szinte mindenhol dobogón végeznek a különféle rossz és Enduró versenyeken, így aki komoly versenymotort keres, annak ennél jobb alternatíva nem nagyon létezik. Minden benne van ami a versenyek megnyeréséhez szükséges. Wiget telefonos alkalmazással állítható minden paramétere a motornak! Kayaba felfüggesztésekkel rendelkezik, amely a világ legjobb off-road futóműve a versenysportban.
Az Xef 250 el van látva egy dedikált Wiget alkalmazással, amely elérhető Androidra és iOS-re, és amely okostelefonja segítségével valós időben beavatkozik az ECU paraméterekbe, kezeli a gyújtástérképet és a befecskendezési térképet. A tökéletes megoldás, ha mindig rendelkezésére áll az ideális beállítás bármilyen terephez és bármilyen környezeti állapothoz. Fedezze fel a Fantic Racing által kifejlesztett beállításokat, vagy hozzon létre ideális térképet a vezető stílusához és igényeihez. Ezenkívül olvashatja a kerékpár óraszámlálóját, szerviz megjegyzéseket adhat hozzá, olvashat diagnosztikát és valós időben tekintheti meg a motor adatait. A Fantic motorkerékpárok mellett a Fantic ebike modelljei is megtekinthetőek és rendelhetőek üzletünkben

Felszereltség: DTC - információs kijelző - katalizátor - kézvédők - önindító - sport kipufogó - sport légszűrő - tárcsafék elöl.

Egyéb információ: garanciális - rendelhető - szervizkönyv - törzskönyv - 30%-tól elvihető

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 120783453

Kapcsolatfelvétel


Kereskedés

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás