Kategória:
Feladás dátuma:
máj 11., 14:12Fermentis SafCider AB-1 Szárított élesztő 5g (3373) (Kategória: Sörélesztők)<p>A megfelelő választás kiegyensúlyozott ciderhez
<br />Biztosítja a fruktóz kiváló felszívódását, és kiválóan
alkalmas alacsony zsírtartalmú ciderekhez.</p>
<p>Összetevők: Élesztő (Saccharomyces cerevisiae), emulgeálószer:
szorbitán-monosztearát (E491)</p>
<p>SafCider AB-1 érzékszervi profil
<br />Finom aromaprofil, amely friss (alma) és igényes gyümölcsös
(almaszósz) jegyeket ötvöz kiegyensúlyozott ízzel, tiszteletben
tartva az almabor szerkezetét.</p>
<p>Felhívjuk figyelmét, hogy ezek a megfigyelések francia almabor
receptek tesztelésén alapulnak.</p>
<p>Adagolás / Hőmérséklet
<br /> 20-30 g/hl az első erjesztéshez
<br /> 30-40 g/hl mousse-hoz</p>
<p> Széles erjesztési hőmérséklet-spektrum: 10-30°C (50-86°F).</p>
<p>Felhasználás
<br />Édes és száraz almaborokhoz friss vagy sŰrített
almaléből.</p>
<p>Nehéz erjesztési körülményekhez és cukorszirupokkal való
keveréshez alkalmas.</p>
Bolt (Üzleti felhasználó)