Ford Focus 1.6 TDCi Ambiente Végig szervizelt !

2 248 000

Ft

hirdetés
Insura

Kategória:

Eladó; Jármű; Autó 

Feladás dátuma:

ápr 24., 15:16
Kereskedés

Tulajdonságok

Márka:
Ford

Modell:
Focus

Gyártási év:
2013

Kilométeróra állása:
179000

Üzemanyag:
Dízel

Kivitel:
ferdehátú

Állapot:
Új, újszerű

Okmányok jellege:
magyar okmányokkal

Okmányok érvényessége:
érvényes okmányokkal

Villámtöltés:
Nincs

Zöld rendszám:
Nincs

Leírás

Megtekinthető: 1106 Budapest Hárslevelű utca 1 jászberényi úton

Eladó gondos gazdától, végig vezetett szervizkönyves, szép/költsé mentes állapotban lévő, alacsony fogyasztású Focus! Kereskedésünk 2009 óta működik. 2 db gyári kulcs. Kifogástalan műszaki állapot, 2023.12 ben nagyszervizen átesett (vezérlés lecserélve), törésmentes, gyári fényezés. Autóinkhoz, akár 1 év Garancia is megvásárolható. Leinformálható előélet (KM Óra Állása BM Rendszerben Ellenőrizve), valós paraméterek! Kedvező hitelfeltételek, HUF alapon, casco mentesen is, fix havi törlesztővel. Az autó megvásárolható hitelre és készpénzre is. Az árat nem befolyásolja a vásárlás módja! Igény szerint a teljes átírási, és biztosítási ügyintézést vállaljuk. Kedves Érdeklődő. Az autó tulajdonosainak a darabszáma, azért nem mindig egyezik a valósággal, mert ha lízingelt egy autó, akkor a bank is tulajdonos és a kereskedés, amikor megveszi, ők is tulajdonosként vannak feltüntetve. Kérem, nézzék meg az eredetvizsgák számát, mert az jelenti a valós tulajdonosokat, akik az autót használták is. Az autó megvásárolható hitelre és készpénzre is. Az árat nem befolyásolja a vásárlás módja! Igény szerint a teljes átírási, és biztosítási ügyintézést vállaljuk. Hirdetésünk valóságtart Hirdetésünk valóságtartalmáról, győződjön meg személyesen, telephelyünkön. A gk megtekintésekor az extrák ellenőrzése ajánlott az esetleges eltérésekért felelősséget nem vállalunk. Gépjárműveink minden esetben telefonos egyeztetést követően tekinthetőek meg! További információkért hívjon bizalommal! A hirdetés tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek! Egyéb szolgáltatásaink: autófelvásárlás, lízing, biztosítás, olcsóbb-drágább beszámítás.

Felszereltség: ESP (menetstabilizátor) - centrálzár - ABS (blokkolásgátló) - állítható kormány - ASR (kipörgésgátló) - AUX csatlakozó - bluetooth-os kihangosító - bőrkormány - CD-s autórádió - deréktámasz - dönthető utasülések - EBD/EBV (elektronikus fékerő-elosztó) - elektromos ablak elöl - elektromos tükör - fékasszisztens - fényszóró magasságállítás - függönylégzsák - hátsó fejtámlák - indításgátló (immobiliser) - Isofix rendszer - Manuális (6 fokozatú) - Manuális klíma - MP3 lejátszás - multifunkciós kormánykerék - oldallégzsák - pótkerék - részecskeszűrő - start-stop/motormegállító rendszer - szervokormány - színezett üveg - USB csatlakozó - utasoldali légzsák - ülésmagasság állítás - vezetőoldali légzsák.

Egyéb információ: autóbeszámítás lehetséges - frissen szervizelt - motorbeszámítás lehetséges - nem dohányzó - rendszeresen karbantartott - végig vezetett szervizkönyv - vezetett szervizkönyv - 25%-tól elvihető

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147317980

Kapcsolatfelvétel


Kereskedés

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn