Garmin Venu 2 okosóra | 1 év garanciával

company_logo

99 990

Ft

Feladás dátuma:

jún 25., 09:11
Üzleti
Bolt
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Anyag:
Műanyag

Állapot:
használt

Szín:
Fekete
Márka:
Egyéb

Leírás

Az újszerű Garmin Venu 2 okosóra egy kiváló társ lehet mindennapi tevékenységekhez, sportoláshoz, valamint egészség- és fitneszméréshez. Ez a modell a Garmin által ismert fejlett technológiákat és stílusos dizájnt kombinál, biztosítva ezzel, hogy a felhasználók mindig naprakészek legyenek és kontrollálhassák egészségüket.

Fontos megjegyezni, hogy a termék újracsomagolt, és emiatt előfordulhatnak rajta apróbb nyomok ezek azonban általában nem befolyásolják a készülék funkcióit vagy az általános felhasználói élményt.

A Garmin Venu 2 okosóra számos fejlett funkciót kínál, beleértve a pulzusmérőt, oxigénszint-mérőt, alváskövetőt, stresszmérőt, és beépített GPS-t, amelyek segítenek a felhasználóknak nyomon követni testi állapotukat és javítani edzési rutinjukat. Az okosóra beépített sportalkalmazások széles kínálatát is tartalmazza, amelyek személyre szabott edzést biztosítanak a felhasználó preferenciái alapján.

Összességében az újszerű Garmin Venu 2 egy intelligens és sokoldalú eszköz, amely nemcsak a sporttevékenységek követésében nyújt segítséget, hanem a mindennapi életben is nélkülözhetetlen társnak bizonyulhat. A dizájn eleganciája és a technológiák sokasága teszi ezt az órát ideális választássá az aktív és egészségtudatos életmódú felhasználók számára, apró külső hibák ellenére is.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148073469

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel

Profilkép
Used products

HRM Investment Group Kft.

További hirdetései

Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 3 órája

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn