Kategória:
Feladás dátuma:
máj 11., 14:12Glucoamyláz Enzim SS Distiller's 12g (1828) (Kategória: Enzimek, Vegyszerek)<p>Glüco Amiláz enzim 10-15kg burgonya vagy gabonakeményítő
cukorrá bontásához. ( 40-50 Liter cefréhez)</p>
<p>Már 30°C-on is aktív, de a legaktívabb 50-és 60°C között.
KitŰnően használható, Vodka, vagy wiskey készítéshez.</p>
<p>Az ajánlott cefrézésihőmérséklet: 60°C-on legalább 60
perc.</p>
<p>Alfa amiláz enzim hozzáadásával, lényegesen növelhetjük a
maximum alkoholkihozatalt, de akkor a hőmérsékletet fel kel vinnünk
legalább 30 percre 70-75 °C közé.</p>
<p></p>
<p> </p>
Bolt (Üzleti felhasználó)