
Kategória:
Feladás dátuma:
nov 2., 10:15Glucoamyláz Enzim SS Distiller's 12g  (1828) (Kategória: Enzimek,  Vegyszerek)<p>Glüco Amiláz  enzim 10-15kg burgonya vagy gabonakeményítő
cukorrá bontásához.  ( 40-50 Liter cefréhez)</p>
<p>Már 30°C-on is aktív, de a legaktívabb 50-és 60°C között.
KitŰnően használható, Vodka, vagy  wiskey készítéshez.</p>
<p>Az ajánlott cefrézésihőmérséklet:  60°C-on legalább 60
perc.</p>
<p>Alfa amiláz enzim hozzáadásával, lényegesen növelhetjük a
maximum alkoholkihozatalt, de akkor a hőmérsékletet fel kel vinnünk
legalább 30 percre 70-75 °C közé.</p>
<p></p>
<p> </p>
Bolt (Üzleti felhasználó)
Utoljára aktív: 19 napja