Haina Gipszkarton és OSB Lap emelő, 68 Kg kapacitás, HB-6764

company_logo

60 000

Ft

Feladás dátuma:

tegnap, 10:15
Üzleti felhasználó
Bolt
Szállítással is kérheted

Leírás

A Haina Gipszkarton Emel egy professzionális eszköz, amelyet kifejezetten gipszkarton és OSB lapok emelésére és mozgatására terveztek. Ez az eszköz tökéletes segítséget nyújt az építipari szakembereknek és barkácsolóknak egyaránt, akiknek szükségük van egy megbízható és könnyen kezelhet emelre. A Haina HB6764 kapacitása 150 lb (68 kg), ami lehetvé teszi nagyobb és nehezebb panelek biztonságos és egyszer mozgatását.

- Típus: Gipszkarton Emel

- Kapacitás: 150 lb (68 kg)

- Emelési magasság: 11 láb (3,35 m)

- Anyag: Acél

- Szín: Piros

- Súly: 35 kg

- Tároló: Kerekes zárolható alap

Az emel acélból készült, ami biztosítja a hosszú élettartamot és a tartósságot. A piros szín készülék könnyen felismerhet és jól látható a munkaterületen. A kerekes zárolható alap stabilitást és könny mozgatást biztosít, így az emel bárhol használható, ahol szükség van rá.

Az emelési magasság akár 11 láb (3,35 m) is lehet, ami lehetvé teszi, hogy könnyedén elérje a magasabb mennyezeteket is. A Haina HB6764 emelje könnyen összeszerelhet és szétszerelhet, így szállítása és tárolása egyszer és praktikus. Ez az eszköz ideális választás mindazok számára, akik gyorsan és hatékonyan szeretnék végezni a gipszkarton és OSB lapok telepítését.

Válassza a Haina HB6764 Gipszkarton Emelt, ha megbízható és hatékony eszközt keres a gipszkarton és OSB lapok telepítéséhez. Ez az eszköz nemcsak megkönnyíti a munkát, hanem idt és energiát is megtakarít, így Ön gyorsabban és hatékonyabban végezheti el a feladatokat. További információkért kattintson ide:

Hirdetés azonosító: 149417126

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Bolt (Üzleti felhasználó)

Utoljára aktív: 7 órája

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn