Kategória:
Feladás dátuma:
tegnap, 07:51Halat s Vadat... (Tolnai Kálmán) 1983
Szakácskönyv a Horgászoknak, Vadászoknak
jó állapotú
borító viseltes, kötés megtört
Kiadó : Népszava Lap- és Könyvkiadó
Kiadás Éve : 1983
Nyelve : Magyar
Azonosító : ISBN 963 322 006 8
Típus : gasztronómia
Oldalak száma : 260 oldal a borítóval együtt
Mérete : 21 x 12.5 cm
Készítette : Zrínyi Nyomda , Budapest (83.1036/1)
Eredeti ára : 31.- Ft
Tartalomjegyzék :
Halételek
A halakról, felhasználásuk előkészítéséről 5
A harcsa tisztítása 6
A csuka nyúzása 6
A ponty és egyéb szálkás halak filézése 6
Hideg halételek 8
Hideg főtt hal 8
Halmajonéz 9
Halsaláta 9
Halsaláta pisztrángból 9
Halsaláta amurból 10
Hideg fogas 10
Amur hidegen 11
Kocsonyázott hal I. 11
Kocsonyázott hal II. 11
Kocsonyázott hal III. 12
Halsalátával töltött paradicsom 12
Hideg kecsege 13
Hideg harcsa 13
Kocsonyázott süllőszeletek 14
Pácolt ponty 14
Halsaláta heringből 14
Aszpikkészítés 15
Kaviárkészítés 15
A kaviár tálalása 16
Kaviárral töltött tojás 16
Vegyes ízelítő készítése 16
Meleg halételek 17
A halászléről 17
Halászlé I. (pontyból) 18
Halászlé II. (vegyes halból) 18
Halászlé III. (alaplékészítéssel) 19
Halászlé IV. (bajai módra) 19
Halleves savanyúan 20
Halleves szakács módra 20
Halleves al-dunai módra 20
Halleves paprikásan 21
Halleves vörös borral 21
Halleves áttörve 22
Halleves busából 22
Halikraleves 23
Párolt hal 23
Töltött hal 23
Vörös boros hal 24
Gombás főtt hal 24
Pisztráng főzve 24
Pisztráng sütve I. 25
Pisztráng sütve II. 25
Pisztráng alufóliában 25
Pisztráng borban 26
Pisztráng rántva 26
Süllő főzve 26
Süllő tormával 27
Süllő sütve 27
Süllő paprikásan 27
Süllő bakonyiasan 28
Süllő ásványiasan 28
Süllőfilé jóasszony módra 29
Süllőfilé bakonyi módra 29
Rántott kecsege 30
Nyárson sült kecsege 30
Tepsiben sült kecsege 30
Kecsege tormával 31
Kecsege leves 31
Kecsegepörkölt 32
Kecsege paprikásan 32
Fogas molnárné módra 32
Fogas vajban 33
Forrázott fogas 33
Harcsapörkölt Kellner módra 34
Harcsa rizzsel 34
Harcsa kékre főzve 34
Harcsa rántva 35
Harcsa roston 35
Harcsa paprikásan 36
Harcsa párizsiasan 36
Ponty vajban 37
Forrázott ponty 37
Tejfölös ponty 38
Ponty oroszosan I. 38
Ponty oroszosan II. 38
Ponty rácosan 39
Ponty különleges módra 39
Ponty roston 40
Ponty rántva 40
Pörkölt ponty 40
Paprikás ponty 41
Ponty darnai módra 41
Ponty varsói módra 42
Ponty szolnokiasan 42
Ponty jóasszony módra 42
Ponty dorozsmaiasan 43
Ponty szalonnásan 43
Ponty töltve 44
Ponty erdélyiesen 44
Ponty zöldborsóval 44
Pontyragu 45
Amurpaprikás 45
Amurszeletek bakonyiasan 45
Halleves alföldiesen, amurból 46
Amur paprikásan 46
Amurral töltött paradicsom 47
Amur zöldségesen 47
Amur pácolva 48
Amur borban 48
Busa vajban 48
Busa háziasszony módra 49
Busapörkölt 49
Busa paprikásan I. 49
Busa paprikásan II. 50
Savanyú halleves busából vagy amurból 50
Busa rántva 51
Busa köménymagosan 51
Busa tejfölösen 51
Busa lengyelesen 52
Csuka vagdaltan 52
Csuka káposztásan 53
Csuka vajban 53
Csuka tormásan 54
Csuka erdélyiesen 54
Csuka spékelve 54
Csuka sütve 55
Csuka rántva 55
Pácolt csuka rántva 55
Csukapörkölt bajaiasan 56
Angolna rostélyon sütve I. 56
Angolna rostélyon sütve II. 56
Angolna sülve 57
Angolna kirántva 57
Angolna vajjal 57
Angolna pácolva 58
Angolna kékre főzve 58
Angolna zöldséggel főzve 59
Angolna füstölve 59
Angolna borral 59
Sült keszeg 60
Keszeg rántva 60
.........hát a többi már nem fért bele a 4095 karakterbe ...
7db képet töltöttem fel róla :
minden külön fényképezve, azt adom ami a képeken van, nem másikat
személyes átadás csak Budapesten , vidékre Posta