Bomba ajánlat!

Honda BF 50 le új hajómotor készlet akció!

2 476 000

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 20., 10:31

Tulajdonságok

Vízijármű típusa:
Egyéb

Leírás

Új Honda BF50 le csónakmotor akció. BF 50 DK4 Lrtu tipus. Vagyis = hosszútribes tribes, távkapcsolós, öninditós, power trimes. Ezenkívűl jár hozzá az összes gyári tartozék. Így tartalmazza az üzemanyag tartályt csővezetékkel, távkapcsolót, alap műszereket, kezelési utasításokat magyar és idegennyelven , szerszámkészletet valamint a gyári szállító dobozot/ ketrecet is .Lista ár = 3.154.680.- tavaszi készletfeltöltő Honda akció -= 2.476.000.- .Az akció kizárólag a raktárkészlet erejéig de legkésőbb 2024 április 30 -ig érvényes!
Ez az Európai Honda lánc által forgalmazott motor - hivatalos Magyar márkakereskedőn keresztül- tehát minden EU- s szabálynak megfelelnek így természetesen rendelkezik a törvényes CE tanusítvánnyal és nem utolsó sorban az 5 éves Honda garanciával.Az eladási ár Bruttó, áfás számlával amit az új első tulajdonos nevére állítunk ki.. Megtekinthető Budapesten a Honda Gál központi Marine kereskedés és szervízben. 209467118

"A legsikeresebb csónakmotor a Honda Marine családban, a BF 50 nagyszerű elegyét adja a kényelemnek, erőnek és az újításoknak. És most még üzemanyag-takarékosabbak és környezetkímélőbbek is! Teljes gőzzel előre - élvezze a Honda motorok előnyeit, amivel a környezetének és a pénztárcájának is jót tesz.
Élvezze a jobb gyorsulást, nagyobb teljesítményt anélkül, hogy a fogyasztást növelné.
Az új Honda BF50 modellekben megtalálható az Ecomo és a Lean Burn rendszer, amely biztosítja a motorok tisztaságát és halk működését, valamint az utazósebesség elérése után jelentős mértékben csökkentik az üzemanyag felhasználást.
A Honda elkötelezte magát, hogy nemcsak az hajózás élményét szeretné még jobbá tenni, hanem ezzel egy időben a környezetre is szeretne odafigyelni. Ezért az új BF50 modellek CO2 kibocsátását 30%-kal csökkentette, amellett, hogy a már korábban megszokott teljesítményt nyújtják ezek a motorok is. Hajózás élménye közben ne feledkezzen meg arról, hogy mostantól kevésbé szennyezi a környezetet motorjával.
Kis motor, hatalmas erővel! A több ponton keresztüli befecskendezésnek (Pgm-FI), a BLAST technológiának és a porlasztás idejét optimalizáló rendszernek köszönhetően a BF50 modellek mindig a legoptimálisabb levegő/üzemanyag aránnyal futnak, amely biztosítja a maximális teljesítményt és a minimális üzemanyag felhasználást. Hatalmas erő alacsony fordulaton is!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 139997533

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn