Mercedes-Benz 190 D / 2. Tulaj!/ Rendszeresen k...

3 999 000

Ft

hirdetés
Insura

Kategória:

Eladó; Jármű; Autó 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Kereskedés

Tulajdonságok

Márka:
Mercedes-Benz

Modell:
190

Gyártási év:
1990

Kilométeróra állása:
204867

Üzemanyag:
Dízel

Kivitel:
sedan

Állapot:
Új, újszerű

Okmányok jellege:
magyar okmányokkal

Okmányok érvényessége:
érvényes okmányokkal

Műszaki vizsga érvényes (év):
2024

Műszaki vizsga érvényes (hónap):
4

Villámtöltés:
Nincs

Zöld rendszám:
Nincs

Leírás

Megtekinthető: 1112 Budapest Budaörsi út 148.

Mercedes-Benz 190D W201 korát meghazudtoló állapotban, sérülésmentesen, szeretne új gazdára találni. A Mercedes-Benz 1982 novemberében bemutatott első kompaktja, ami akkor a 200E és az S-osztály mellett a gyártó harmadik családi autója lett. Az letisztult és modern vonalait Bruno Saccónak köszönhette. A orrában a híres 2.0-as szívó dízel motor van 75 lóerővel és a 4 fokozatú automata váltó még mindig szépen teszi a dolgát. Minden karbantartásáról dokumentáció van, amit egy füzetbe írtak az elejétől fogva. Utolsó szervizelése 2021.12.01.-én történt 201 000 kilométernél, ahol olajat, olajszűrőt és légszűrőt cseréltek a bajor szedánon. Nagyon vigyáztak rá műszakilag és esztétikailag is. A karosszéria minden eleme gyári értékeket mutat. A legmagasabb mért festékvastagság 105 mikron volt. Második tulajdonostól vált eladóvá. 1990.03.15.-én került először forgalomba a gépjármű, azóta eltelt 32 év és még mindig tökéletes állapotban szeli az utakat. Első forgalomba helyezése Németországban történt, Magyarországon 18 éves korában 2008.02.26.-án került regisztrálásra. 2 darab gyári kulccsal kerül átadásra új tulajdonosának. A 15-ös felnin megfelelő állapotú nyári gumik vannak. Elektromos ablakkal, klímával és gyári Becker rádióval felszerelt. A klíma új gázzal van töltve és nagyon jól hűt. Az ülések nincsenek kiülve jó állapotúak. Nagyon kényelmes rugózás, rossz úton is nyugodt futás. Gondos kidolgozás jellemzi különösen a '88-as modellfrissítéstől. Tekintse meg, amíg nem késő. Azonnal elvihető, autóbeszámítás is lehetséges. A gépjárművek alapos állapotfelmérésen mennek keresztül, beleértve a próbakört, a festékvastagságmérést, a Bosch diagnosztikát és az előélet vizsgálatot. Új Kocsiguru Bosch Car Szervizünk pedig vásárlás után is figyel önre és autójára, de ha, ez még mind nem lenne elég látogassanak el Weboldalunkra és ismerjék meg a Kocsiguru Garanciát, ami a lehető legszélesebb műszaki lefedettséget biztosítja a piacon.

Felszereltség: 4 hangszóró - Automata (4 fokozatú) - elektromos ablak elöl - fényszóró magasságállítás - ködlámpa - Manuális klíma - rádiós magnó - ülésmagasság állítás.

Egyéb információ: autóbeszámítás lehetséges - azonnal elvihető - garantált km futás - garázsban tartott - második tulajdonostól - nem dohányzó - rendszeresen karbantartott

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 139407474

Kapcsolatfelvétel


Kereskedés

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn