Mercedes C180

5 150 000

Ft

hirdetés
Insura

Kategória:

Eladó; Jármű; Autó 

Feladás dátuma:

jún 15., 08:49

Tulajdonságok

Gyártási év:
2012

Üzemanyag:
Benzin

Kivitel:
sedan

Állapot:
Normál állapotú

Okmányok jellege:
magyar okmányokkal

Okmányok érvényessége:
érvényes okmányokkal

Műszaki vizsga érvényes (év):
2026

Műszaki vizsga érvényes (hónap):
5

Márka:
Mercedes-Benz

Modell:
C-Osztály

Kilométeróra állása:
121244

Leírás

Az 2012-es gyártási évű, szinte vadonatúj Mercedes-Benz C 180 Blueefficiency Avantgarde (Automata) valódi csemege az autókedvelők számára. A 121 224 kilométert futott, megkímélt állapotban lévő jármű Németországban, 2012 májusában került első forgalomba, és azóta azonnal elvihető állapotban várja új tulajdonosát. Az ezüst metálfényezésű luxus szedán Euro 5 környezetvédelmi besorolással rendelkezik, és 2026 májusáig érvényes műszaki vizsgával büszkélkedhet.

A kifinomult Mercedes teljesítményét a 115 kW (156 LE) teljesítményű benzinmotor és a 7 fokozatú automata váltó biztosítja, melynek köszönhetően a vezetés puszta élvezetté válik. A káprázatos belső térben a digitális kétzónás klíma, az ülésfűtés, valamint a motorosan állítható kényelmi extrák gondoskodnak az utazás során a maximális komfortról.

Az autóban nemcsak a vezető, hanem az utasok biztonsága is elsődleges szempont volt. A széles körű légzsák rendszer mellett olyan biztonsági funkciók találhatók, mint a visszagurulás-gátló, a tolatóradar, valamint a ködfényszóró, melyek segítségével mindig biztonságban érezheti magát a volán mögött. A multimédiás funkciók között megtalálható a rádió, CD-s autórádió, MP3 lejátszás, videó lejátszó, AUX és USB csatlakozók, valamint a Bluetooth-os kihangosító, amelyek garantálják az utazások kellemes hangulatát.

Ezt az exkluzív Mercedes-Benz C 180-at magánszemélytől vásárolhatja meg, garantált futott kilométerekkel, szervizkönyvvel és két gyári kulccsal rendelkezik. Ha minőségi, megbízható és stílusos autót keres, akkor ez a luxus szedán tökéletes választás Önnek. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, és tegye magáévá ezt a lenyűgöző Mercedes-Benz C 180-at még ma!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148140115

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 6 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn