Nagyváci alumínium alu csónak

750 000

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 21., 12:12

Tulajdonságok

Vízijármű típusa:
Motorcsónak

Leírás

Eladó a képeken látható nagyváci horgászcsónak. 2021-ben teljesen fel lett újítva szerkezetileg, azaz alumínium hegesztésre szakosodott műhelyben javítasra került a kilje és még néhány korrodált elem. Festés előtt a korábbi festékrétegek teljesen elvoltak távolítva, alapozás után 2 réteg alukorrt kapott. A deknik kivehetőek, vízálló rétegelt lemezből készültek. Minden szerelvény ill. profil alumínium vagy rozsdamentes acél.
Mind a három légtartálya meg van, vagyis elsüllyeszthetetlen. A deknik modulárisan könnyen kivehetők, így akár tetőcsomagtartón is szállítható. Hossza 4,15 m legnagyobb szélessége 1,5m. A küzdőtér 2,57m x 1,3m. 2 ember kényelmesen tud benne fenekezni, pergetni akár 3-an is lehet benne. Nagyon stabil, nagyobb harcsákat is könnyen kiszedtem vele. A 10 le-s motor 1 személlyel pillanatok alatt siklásba teszi. A képen látható motor nem eladó. A fenékszivattyú ki van csövezve, de a szivattyú nincs az árban.
A tároló rekeszek zárhatóak. Első tároló 22,5cm x 110 cm területű, a hátsó tároló egy 56 cm x 80 cm és egy 12cm x 130cm- es részből áll. Lajstromszáma szerint 97-ben állították hadrendbe, így életkorából adódóan rengeteg horpadás van rajta, de ha nem szépségversenyre kell, akkor nagyon jó csónakot kapsz a pénzedért.
Jelenleg Budapest XVI kerületben tekinthető meg. Szállításban tudunk segíteni.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 139667842

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn