(Hirdetésazonosító: 80691723) Hirdetés kezelése »
3 db
Ár: 12 516  Ft Ár: 11 771  Ft Ár: 11 473  Ft Ár: 14 970  Ft Ár: 10 877  Ft Ár: 11 026  Ft Ár: 11 175  Ft Ár: 11 175  Ft Ár: 11 622  Ft Ár: 11 026  Ft
Céges

Tulajdonságok

Kerület: XIII.
Kategória: Tisztítás, ápolás

Leírás

Az Si3D egyedi technológiájának köszönhetően a Nanolex Autóápolás speciálisan kifejlesztett, legmagasabb minőséget képviselő termékek széles választékát kínálja szakmai ügyfeleknek. Az Si3D molekulái kerámia és hibrid anyagok, melyek szilikont, nitrogént, hidrogént és organikus összetevőket is tartalmaznak, mint például a szén. Ezek a nagy teljesítményű polimerek teljesen oldószer és fluormentesek. A hőre lágyuló komponensnek köszönhetően a bevonatok hihetetlenül víztaszítók, rugalmasak és a speciális anyagmátrixnak köszönhetően nagy keménységgel és hosszantartó hatással bírnak. A Nanolex Si3D rendkívül időjárás és vegyszerálló, ami kiváló korrózióvédelmet és könnyen tisztán tarthatóságot biztosít. Si3D is növeli a festék teljes keménységét, akár a Mohs skála szerinti 9H + szintig, egy áttetsző felületet adva, szín mélyítő effekttel a kezelt felületen. Az alkalmazott Si3D rétegeitől függően a bevonat keménysége változhat. A bevonat vastagsága, kombinálva az Si3D kifinomult mátrix szerkezeti jellegével, a bevonatok kopásállóságát ellenállóvá teszik a gyakori mosással és a legtöbb vegyi anyaggal szemben. A járműipari bevonatok fontos részét képzik az oldószerek. A folyékonyság, viszkozitás és az illékonyság nagyban függenek a használt oldószerektől. A Nanolex Autóápolás nem használ olyan oldószereket, melyek egészségre károsító hatással bírnak, ezért zárt térben is biztonságosan használhatóak. Az Si3D bevonatoknak nagyon jó "oldószer kioldó" tulajdonságai vannak, körülbelül az oldószerek 90% elpárolog az első 24 órában, a fennmaradó 10% pedig egy héten belül. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az oldószerek párolgása nagyban függ a hőmérséklettől és az időjárási körülményektől. Szemben a hagyományos védő bevonatokkal, mint a viasz és a polimer bevonatok, ahol a védelem hatékonysága idővel csökken a zsír - és egyéb alkalikus oldószerek használatával, vagy mechanikus eltávolítása miatt, a Nanolex Si3D bevonat kiemelkedő tartósságot mutat minden tekintetben, ellenáll a gyakori mosásnak, a savas és lúgos tisztítószereknek is.
Megfelelő karbantartással Nanolex Si3D tartóssága körülbelül 30000 km az alkalmazott felületeken. A Nanolex Si3D-t Németországban fejlesztették, tesztelték és gyártották.
Feladás dátuma: június 15. 14:11.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.