Nissan Patrol NISMO-V8-322LE

15 990 000

Ft

hirdetés
Insura

Kategória:

Eladó; Jármű; Autó 

Feladás dátuma:

ápr 16., 22:41
Kereskedés

Tulajdonságok

Márka:
Nissan

Modell:
Patrol

Gyártási év:
2013

Kilométeróra állása:
67800

Üzemanyag:
Benzin

Kivitel:
terepjáró

Állapot:
Új, újszerű

Okmányok jellege:
magyar okmányokkal

Okmányok érvényessége:
érvényes okmányokkal

Műszaki vizsga érvényes (év):
2025

Műszaki vizsga érvényes (hónap):
3

Villámtöltés:
Nincs

Zöld rendszám:
Nincs

Leírás

Megtekinthető: 1112 Budaörsi út 120

Mint a legtöbb olyan dolgot a világon ami luxus, drága, gazdaságtalan és elképzelhetetlen(síparadicsom a sivatagban, pálmafa alakú szigetcsoport stb.) Ezt az autót is az olajmilliárdos sejkeknek köszönhetjük. Nagyon örültek amikor megjelent a Nissan Gtr, de hát azzal mégsem viheti a dadus a gyereket a suliba, plusz a sivatagi homok dűnéken sem lehet vele csapatni. Konklúzió: kell egy terepjáró ami nagy, az ő fogalmaik szerint is, kényelmes, és V alakban állnak a hengerek. Legalább nyolc darab. Ha így nézzük azt 322Le már nem is sok ugye? Nem ajánlom olyannak aki szeret elbújni, és észrevétlenül közlekedni. Ennél hivalkodóbb terepjáró nem rója a Magyar utakat. Ha nem szeretnénk tankkal közlekedni, kategóriában ez a következő jármű. Menetteljesítménye méreteihez méltó. (német) Autópályán nem okoz gondot a 180 km/h, de a napi használatban a visszafogott cruisolás a legélvezetesebb. A V8 rotyog előttünk, elnyúlunk a hatalmas bőrfotelben és hagyunk időt a közlekedés résztvevőinek hogy alaposan megbámulhassanak. Ez nem csak egy műtárgy, hanem életérzés. Az a fajta világé, amikor még 180 forintért tankoltunk, és pénteken munka után elindultunk le a Balatonra csillagos ég, holdfény diszkrét kipufogó hang. A rádióban Charlie énekel, a Fehérvári pihenőben simán megvacsorázunk egy ezresért. Kisebb-nagyobb autóbeszámítás is lehetséges, ezenkívűl az ország legjobb finanszírozási és biztosítási ajánlataival várjuk meglévő és leendő ügyfeleinket nagy szeretettel. További információért hívjon bizalommal.

Felszereltség: 8 hangszóró - ABS (blokkolásgátló) - állítható hátsó ülések - állítható kormány - ASR (kipörgésgátló) - Automata (7 fokozatú) - automatikusan sötétedő belső tükör - AUX csatlakozó - bluetooth-os kihangosító - bőr belső - bőrkormány - centrálzár - defektjavító készlet - deréktámasz - Digitális többzónás klíma - dönthető utasülések - elektromos ablak elöl - elektromos ablak hátul - elektromos tükör - elektromos ülésállítás utasoldal - elektromos ülésállítás vezetőoldal - elektromosan behajtható külső tükrök - első-hátsó parkolóradar - érintőkijelző - esőszenzor - ESP (menetstabilizátor) - faberakás - fedélzeti komputer - fényszóró magasságállítás - függönylégzsák - hátsó fejtámlák - indításgátló (immobiliser) - iphone/ipod csatlakozó - Isofix rendszer - kihangosító - könnyűfém felni - középső kartámasz - kulcsnélküli indítás - kulcsnélküli nyitórendszer - LED fényszóró - memóriás utasülés - menetfény - MP3 lejátszás - MP4 lejátszás - multifunkcionális kijelző - multifunkciós kormánykerék - oldallégzsák - szervokormány - színezett üveg - tempomat - tolatókamera - tolatóradar - USB csatlakozó - utasoldali légzsák - ülésmagasság állítás - vezetőoldali légzsák.

Egyéb információ: autóbeszámítás lehetséges - azonnal elvihető - keveset futott - motorbeszámítás lehetséges - 25%-tól elvihető

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147121955

Kapcsolatfelvétel


Kereskedés

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn