(Hirdetésazonosító: 70216414) Hirdetés kezelése »
4 db
Ár: 1 102 000  Ft Ár: 1 073 000  Ft Ár: 1 218 000  Ft Ár: 1 116 500  Ft Ár: 1 160 000  Ft Ár: 1 450 000  Ft Ár: 1 131 000  Ft Ár: 1 029 500  Ft Ár: 1 203 500  Ft Ár: 1 160 000  Ft
Céges

Tulajdonságok

Kerület: XI.
Kategória: Vízijármű
Vízijármű típusa: Vitorlás

Leírás

Az RS Feva a világ egyik vezető kétszemélyes dingi hajóosztálya, ami az egész világon, minden igényt kielégítően alkalmas mind versenyzési mind kedvtelési célokra egyaránt.

A hajót két gyermek versenyzésére tervezték, de kényelmesen vitorlázható egyedül, vagy két felnőtt és egy gyermek által is a magas teherbírási képességének köszönhetően.

A hajó bármikor 15 perc alatt felszerelhető és parton saját kocsiján könnyen tárolható, 63 kg-os súlyának köszönhetően akár tetőcsomagtartón is könnyedén szállítható. Vitorlái méretéből adódóan nem engedélyköteles, így használatához külön vizsga vagy jogosítvány nem szükséges.

A világviszonylatban legnagyobb számban értékesített kétszemélyes vitorlás hajó az előző évben ISAF osztállyá vált, megnyerte a Dinghy of the Year in the USA és a Coup de Coeurs in France címeket, Rya által támogatott ifjúsági osztállyá vált és folytathatnánk tovább a sort. Az RS Feva-t méltán nevezhetjük a kishajók benchmark-jának.

Egész flották találhatóak a világon mindenfelé, amelyek folyamatos bővülés mellett szolgálják ki az amatőr vitorlásoktatástól a világbajnokságon való részvételig a különböző felhasználói igényeket. Az RS Feva hajók nagy népszerűségnek örvendenek mind a vitorlásiskolák, mind a versenyvitorlás klubok számára az amatőr szinttől egészen a professzionális ifjúsági vitorlázóképzésig. Akár oktatásról, szabadidős tevékenységről vagy versenyzésről van szó, az RS Feva hajói minden tekintetben egyedülálló élményt nyújtanak a vitorlázni vágyók körében.

A potenciális felhasználói kör ugyanaz mint a Mirror hajók és a Cadet hajók esetén, mégis modernebb megoldásokat kínálunk a vitorlázók számára. Az RS Feva hajók gyártása kizárólag strapabíró és úttörő szerkezeti elemek, modern, mégis könnyen állítható rig felhasználásával történnek. Az RS Feva hajókon való vitorlázás során az asszimetrikus spinnaker használatához szükséges minden tudást megszerezhetünk. Jelentős nemzetközi versenyzői körrel, az RS Feva hajói tökéletesek a vitorlázói és versenytaktikai tudás bővítéséhez, ugyanakkor kiválóan felhasználhatóak a családi időtöltéshez is.

Rendelkezésre állnak egy és két szezont futott hajók is, melyek a 2.140.000 Ft-os új hajó listaárával szemben már 1.499.000 Ft-tól elérhetők!

Bővebb információért kérjük fordulj hozzánk a kristof.joo@rs-sailing.hu email címen.
Feladás dátuma: szeptember 4. 10:37.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.