Renault Trafic 2.0 Blue dCi 110 L1H1 Equilibre...

15 620 000

Ft

hirdetés
Insura

Kategória:

Eladó; Jármű; Autó 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Kereskedés

Tulajdonságok

Márka:
Renault

Modell:
Trafic

Gyártási év:
2023

Kilométeróra állása:
11000

Üzemanyag:
Dízel

Kivitel:
kisbusz

Állapot:
Új, újszerű

Okmányok jellege:
magyar okmányokkal

Okmányok érvényessége:
érvényes okmányokkal

Műszaki vizsga érvényes (hónap):
12

Villámtöltés:
Nincs
Zöld rendszám:
Nincs

Leírás

Megtekinthető: 1112 Budapest Budaörsi út 148.

A 48 hónapos tartós bérleti ajánlatunk 20% induló díjjal, azaz 2.459.843 Ft + ÁFA-val és havi 267.673 Ft + ÁFA-val érhető el, amely évi 30,000 kilométer futást foglal magába. Az operatív lízing szolgáltatáscsomagunk részeként garantáljuk Önnek a teljes körű karbantartást, az Assistance szolgáltatást, az éves országos autópályamatricát, a téli- és nyári gumiabroncsokat, valamint a biztosítási díjat és kapcsolódó adókat. Rugalmas rövídtávú gépjárműbérlési konstrukcióban is elérhető. Napi bérlés: 28.000 Ft/nap + ÁFA Heti bérlés (7-29 nap): 22.000 Ft/nap + ÁFA Havi bérlés (30-90 nap): 18.000 Ft/nap + ÁFA 3-6 hónapos bérlés: 14.000 Ft/nap + ÁFA 7-24 hónapos bérlés: 12.500 Ft/nap + ÁFA Kaució összege 400.000 Ft. Bízunk benne, hogy ezek az ajánlatok megfelelnek az elvárásainak, és örömmel állunk rendelkezésére a további részletek egyeztetéséhez. A gépjárművek alapos állapotfelmérésen mennek keresztül, beleértve a próbakört, a festékvastagságmérést, a Bosch diagnosztikát és az előélet vizsgálatot. Új Kocsiguru Bosch Car Szervizünk pedig vásárlás után is figyel önre és autójára, de ha, ez még mind nem lenne elég látogassanak el Weboldalunkra és ismerjék meg a Kocsiguru Garanciát, ami a lehető legszélesebb műszaki lefedettséget biztosítja a piacon.

Felszereltség: 6 hangszóró - ABS (blokkolásgátló) - állítható kormány - ASR (kipörgésgátló) - Automata klíma - bluetooth-os kihangosító - bőrkormány - dönthető utasülések - EBD/EBV (elektronikus fékerő-elosztó) - elektromos ablak elöl - elektromos tükör - ESP (menetstabilizátor) - fedélzeti komputer - fékasszisztens - fényszóró magasságállítás - fűthető tükör - guminyomás-ellenőrző rendszer - hangvezérlés - hátsó fejtámlák - indításgátló (immobiliser) - Isofix rendszer - kihangosító - kikapcsolható légzsák - kormányról vezérelhető hifi - ködlámpa - Manuális (6 fokozatú) - menetfény - MP3 lejátszás - multifunkcionális kijelző - multifunkciós kormánykerék - pótkerék - rádió - részecskeszűrő - start-stop/motormegállító rendszer - szervokormány - tempomat - tolatóradar - USB csatlakozó - utasoldali légzsák - ülésmagasság állítás - vezetőoldali légzsák.

Egyéb információ: első forgalomba helyezés Magyarországon - garanciális - garantált km futás - keveset futott - nem dohányzó

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146298781

Kapcsolatfelvétel


Kereskedés

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn