Toyota HI Lux Hilux 2.4 D-4D 4x4 Double Live Ma...

6 998 000

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 11., 22:48
Kereskedés

Tulajdonságok

Gyártási év:
2018

Kilométeróra állása:
215000

Állapot:
Normál állapotú

Leírás

Megtekinthető: 1106 Budapest Hárslevelű utca 1 jászberényi úton

Eladó 2018/06 ban Magyarországon, Márkakereskedésben vásárolt és ott végig szervizelt, 4x4 kerék meghajtású, dupla kabinos, Toyota Hi lux pick up! Kereskedésünk 2009 óta működik. Végig szervizelt, garantált kilométer, 2 db gyári kulcs. Kifogástalan műszaki, és esztétikai állapot, gyári fényezés. Autóinkhoz, akár 1 év Garancia is megvásárolható. Leinformálható előélet (KM Óra Állása BM Rendszerben Ellenőrizve), valós paraméterek! -- Nem összekeverendő a külföldről berángatott, újraélesztett, bizonytalan előéletű, millió kilométeres, leharcolt kis testvéreivel! -- Kedves Érdeklődő. Az autó tulajdonosainak a darabszáma, azért nem mindig egyezik a valósággal, mert ha lízingelt egy autó, akkor a bank is tulajdonos és a kereskedés, amikor megveszi, ők is tulajdonosként vannak feltüntetve. Kérem, nézzék meg az eredetvizsgák számát, mert az jelenti a valós tulajdonosokat, akik az autót használták is. Kedvező hitelfeltételek, HUF alapon, casco mentesen is, fix havi törlesztővel. Az autó megvásárolható hitelre és készpénzre is. Az árat nem befolyásolja a vásárlás módja! Igény szerint a teljes átírási, és biztosítási ügyintézést vállaljuk. Hirdetésünk valóságtartalmáról, győződjön meg személyesen, telephelyünkön. A gk megtekintésekor az extrák ellenőrzése ajánlott az esetleges eltérésekért felelősséget nem vállalunk. Gépjárműveink minden esetben telefonos egyeztetést követően tekinthetőek meg! További információkért hívjon bizalommal! A hirdetés tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek! Egyéb szolgáltatásaink: autófelvásárlás, lízing, biztosítás, olcsóbb-drágább beszámítás.

Felszereltség: ABS (blokkolásgátló) - állítható kormány - ASR (kipörgésgátló) - CD-s autórádió - centrálzár - elektromos ablak - elektromos tükör - fedélzeti komputer - immobiliser - isofix rendszer - kikapcsolható légzsák - ködlámpa - Manuális klíma - oldal légzsák - szervokormány - színezett üveg - tolatóradar - utasoldali légzsák - ülésmagasság állítás - vezetőoldali légzsák.

Egyéb információ: autóbeszámítás lehetséges - első tulajdonostól - motorbeszámítás lehetséges - nem dohányzó - szervizkönyv - 30%-tól elvihető.

A feltüntetett vételár nettó ár.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147002993

Kapcsolatfelvétel


Kereskedés

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn