Új 28" Ebike Elektromos Bringa !

279 999

Ft

Feladás dátuma:

ápr 29., 11:34

Leírás

Vadonatúj sosem Hasznalt ajandekba vettük de nem lett Hasznalva 349.999 Ft
Most Aronalul Eladó !

Ezek a kerékpárok nem jogosítvány kötelesek, és nem szükséges hozzá bukósisak viselése.
További információkat az elektromos robogók közlekedési szabályairól ide kattintva megtalál.

A Z-Tech ZT-13B elektromos kerékpár egy modern, környezetbarát közlekedési megoldás, amely kombinálja a hagyományos kerékpározás élményét az elektromos technológia előnyeivel.

Ez az elektromos kerékpár kompakt méretű, így könnyen tárolható és szállítható. Az állítható kormány és ülés segítségével minden felhasználó kényelmes pozícióban tekerhet. Egyszerűen testreszabható, hogy mindenki megtalálja a számára legkényelmesebb beállítást. Jól felszerelt, minőségi alkatrészekből készült, így biztosítva a hosszú távú megbízhatóságot és kényelmet.

A Z-Tech ZT-13B egy 250 W folyamatos névleges teljesítményű, elektromos segédmotorral felszerelt, pedálhajtású kerékpár. Az elektromos rásegítés a pedálozáson alapul. Nem rendelkeznek gázkarral, hanem a pedál fordulatát és nyomatékát figyeli egy szenzor, ami által bekapcsol a villanymotor, ezzel könnyítve a kerékpározást. A maximális sebesség elektromos rásegítéssel 25 km/h.

A kerékpár 36 voltos és 10 Ah-s li-ion akkumulátorral rendelkezik. Az akkumulátor töltöttsége akár 4 óra alatt is feltölthető, így a felhasználó gyorsan és kényelmesen folytathatja a kerékpározást.

A legtöbb e-kerékpár könnyű, könnyen kezelhető és akár hosszabb távok megtételét is lehetővé teszi. Az elektromos kerékpárok egyre népszerűbbek a városi és hosszabb távú közlekedésben is.

Extrák:

A Z-Tech ZT-13B elektromos kerékpár számos extrával van felszerelve, hogy még kényelmesebb és biztonságosabb legyen a kerékpározás. Néhány ilyen extratartozék a következő:

LED-es lámpák: A korszerű LED-es világítás magasabb láthatóságot és jobb megvilágítást nyújt a sötétben.
Digitális kijelző: Az intuitív és könnyen olvasható kijelzőn minden fontos információt láthatunk, például a sebességet, az akkumulátor töltöttségét és a megtett kilométereket.
Ötvözött keret: Ez a keret kiválóan képes ellenállni a terhelésnek és a környezeti hatásoknak, miközben könnyűsége révén segíti a hatékonyabb kerékpározást.
Shimano váltó: A Shimano váltók különösen elismertek a minőségük és megbízhatóságuk miatt. Segítenek a kerékpárosoknak könnyedén váltani sebességet, ami javítja a kerékpározás hatékonyságát és kényelmét.

Ezek az extrák további kényelmet és funkcionalitást nyújtanak az ZT-13B kerékpárnak, így a mindennapi közlekedésed még kellemesebbé és egyszerűbbé válik.

Műszaki adatok:

Maximális teljesítmény: 250W
Maximális sebesség: 25 km/h
Motor: Kefe nélküli agymotor
Váltó: 7 sebességes Shimano váltó
Kategória: jogosítvány nélkül vezethető elektromos kerékpár

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147424021

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn