Új Menetrögzítő kamera , érintőkijelzős, +tolatókamera magyar menüs

8 999

Ft

Feladás dátuma:

ápr 29., 16:16
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb

Leírás

MPl, mpl automata, foxpost és Easybox automatákba postázok.

Welora Dupla autós kamera érintőképernyővel + hátramenet, Full HD, 4 hüvelykes LCD képernyő, 170°-os szög, beépített mikrofon/mozgásérzékelő/ütésérzékelő/hurokrögzítés/éjszakai látás/vaku, fe leírása

Duál autós kamera érintőképernyővel + Tolatókamera, Welora, Full HD, 4 hüvelykes LCD képernyő, 170 ° -os szög, beépített mikrofon / mozgásérzékelő / ütésérzékelő / hurokfelvétel / éjjellátó / vaku, fekete

Az autós kamera megtérülő befektetés az Ön biztonsága érdekében. A videofelvételek megcáfolhatatlan bizonyítékok, ha közlekedési eseményekről, egyéb balesetekről vagy bűncselekményekről van szó. Az autós kamera nem csupán egy védelmi rendszer, hanem a gyönyörű pillanatok megörökítésében is segíthet, például az utazások és vakációk emlékeiben.

A műszerfalkamera Full HD képet készít 1080p felbontással. A kiváló minőségnek és az optimális telítettségnek köszönhetően nem okoz gondot a részletek megkülönböztetése a felvételen. A képrögzítési szög 170°, így széles látómezőt alkot.

A kettős érintőképernyős kamera és a tolatókamera egy fejlett eszköz az utak rögzítésére, intelligens funkciókat és kiváló teljesítményt kínálva a biztonságosabb és informatívabb vezetési élmény érdekében. Modern technológiai jellemzőivel és ergonomikus kialakításával ez a műszerfalkamera alkalmazkodik a valós idejű megfigyelési és rögzítési igényekhez.

Főbb jellemzők:

Full HD dupla kamera: Ez a kamera egyszerre rögzít elöl és hátul, tiszta és részletes képeket szolgáltatva Full HD felbontásban mindkét irányban, biztosítva a teljes utazás teljes dokumentálását.

4 hüvelykes LCD érintőképernyő: A beépített 4 hüvelykes érintőképernyő lehetővé teszi a rögzített képek gyors és kényelmes vezérlését és megtekintését, interaktív és egyszerű élményt biztosítva.

170°-os széles betekintési szög: Széles, 170°-os betekintési szögével a kamera az út széles területét lefedi, és minden fontos részletet rögzít az autó előtt és mögött.

Beépített mikrofon: A beépített hangfelvétel funkció rögzíti az autóban hallható hangokat, a videofelvételek kiegészítéseként a rögzített információk további dimenzióját adja hozzá.

Mozgásérzékelő és ütésérzékelő: A mozgás- és ütésérzékelő rendszer bizonyos helyzetekben, például ütközés vagy hirtelen mozgás esetén elindíthatja a felvételeket, és incidens esetén releváns felvételeket biztosít.

Hurok felvétel: A hurokrögzítési funkció azt jelenti, hogy a fényképezőgép automatikusan rögzíti a legrégebbi videofelvételeket, amikor a memóriakártya megtelt, biztosítva, hogy soha ne maradjon le a fontos pillanatokról.

Éjjellátó: A gyenge fényviszonyok között vagy akár sötétben történő rögzítés képességével az éjszakai látás éjszaka is biztosítja a képminőséget.

Beépített vaku: A beépített vaku javítja a képminőséget gyenge fényviszonyok között vagy az autóban történő felvételkészítéskor.

Elegáns kialakítás fekete színben: Az autókamera modern és elegáns fekete dizájnnal rendelkezik, harmonikusan integrálva autója belsejébe.

Előírások:

Tápegység: DC 5V / 1.5-2A

Frekvencia: 50Hz / 60Hz

Maximális felvételi felbontás: 1920×1080p

Vezetési adatgyűjtő látószöge (elöl): 170°

Tolatókamera látószöge (hátsó): 140°

Mentési ciklus: Igen

Memóriakártya támogatás: Igen, legfeljebb 32 Gb (nem tartozék)

Beépített mikrofon: Igen

G-szenzor: Igen

Mozgásérzékelés: Igen

Képátló: 4 hüvelykes LCD

Vízálló hátsó kamera: IP68

Háttérvilágítás : vaku az elülső kamerán és LED-ek hátul

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147430668

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn