Xtrobb Autós csomagtartó rendszerező új bontatlan termék. Bolti ára

8 900

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Leírás

Xtrobb Autós csomagtartó rendszerező

új bontatlan termék.
Bolti ára 9000 között + posta

Nagy Merevített Csomagszervező Fedővel
Könnyebbíti A Rend Tartását A Csomagtában - erős Oxford 600 anyagból készült egy kiváló minőségű csomagtartó táska.Az ilyen táska nagyon jó módja annak, hogy a csomagtartóban szállított dolgokat egy helyen, rendezetten tartsuk. Ez nem csak lehetővé teszi, hogy elkerülje a rendetlenséget és a problémákat a szükséges dolgok megtalálása során, hanem azt is lehetővé teszi, hogy az utazás során a csomagtartóban mozogjanak.
Merevített Padló És Burkolat - ennek a szervezőnek az előnye a tépőzárral rögzíthető huzat, összecsukható, így a rendszerező méretének csökkentése után zárható is. Ezenkívül a padló is merevített, és a becsomagolt rendszerező szállítása azonnal egyszerűvé válik.
Zsebek A Jobb Szekregációhoz - gondoskodtunk arról, hogy az autószervező megfeleljen a felhasználók különféle igényeinek. Egy nagy rekesszel rendelkezik, amely a rekeszeknek köszönhetően három kisebbre osztható . Ezenkívül a szervező elöl négy hálós zsebbel és egy oldalán tépőzárral zárható zsebbel rendelkezik .
Hordozókincsek ennek a praktikus csomagtartó rendszernek kétségtelen előnye a fém hordozó fogantyúk. Ez egy nagyon kényelmes megoldás, mert a szervező praktikus táskává változik (nem kell átpakolni semmit, ha elhagyja az autót, csak beviheti a csomagtartóba).
Műszaki Adatok - szín: fekete; anyaga: Oxford 600D; űrtartalom: 50 l; a kibontott rendszerező méretei: 59 x 30 x 35 cm; súly: 3,20 kg; súlya csomagban: 3,45 kg.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146347812

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn