Zero 9 használt elektromos roller 600W, 45 km/h

180 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Leírás

Eladóvá vált megkímélt állapotú, 2019-ben vásárolt Falcon P.E.V. Zero 9 elektromos rollerem. Teljesen eredeti, egyetlen módosítás rajta, hogy a hátsó kerék egy gyári tömör gumira lett cserélve a defektek elkerülése végett. Elől-hátul található rajta lengéscsillapítás. Elől tárcsa-, hátul pedig dobfék van rajta.

Az akkumulátora jó állapotban van, ritkán volt teljesen feltöltve vagy lemerítve. Samsung cellák vannak benne a gyártó szerint.

A végsebesség erősen súlyfüggő: Gyárilag 47 km/h van meghatározva, amit egy alacsonyabb súlyú egyénnel tud is hozni, de 90 kg-os testsúly mellett fixen 37 km/h-val lehet vele utazni. 3 sebességfokozata van, amiknél a végsebesség rendre 27, 35, 47 km/h. Rendelkezik tempomattal is, 5 mp-ig adott sebességet tartva bekapcsol, de menüből deaktiválható. Eredeti hatótáv 40 km, én 15 km-nél többet nem tettem meg vele egyhuzamban, így ezt nem tudom megerősíteni.

A kormány összecsukható, a függőleges idom is lehajtható, így könnyedén befér egy csomagtartóba, felrakható tömegközlekedésre. A roller súlya kb 20 kg. Gyári töltőt is adok hozzá.

Az ár minimálisan alkuképes, szállítást nem vállalok, megtekinthető és kipróbálható Budapest XV. Kerületben és Újpesten.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146725759

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn