Cfmoto 800 MT .

4 691 990

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Kereskedés

Tulajdonságok

Gyártási év:
2024

Állapot:
Új, újszerű

Okmányok jellege:
magyar okmányokkal

Okmányok érvényessége:
érvényes okmányokkal

Kivitel:
egyéb

Hengerűrtartalom:
800 cm³

Márka:
CFMoto

Modell:
Egyéb

Kilométeróra állása:
1

Leírás

Cégünk 2019 óta hiv atalos Cfmoto márkaképviselet Magyarországon. Több mint 20 éves múlttal, tapasztalattal rendelkezünk mind a járművek terén, mind a szerviz, kiegészítők területén. Vállalkozásunk teljeskörül ügyintézésel, garanciális szolgáltatásokkal, felszerelések - kiegészítők bőséges kínálatával, szakértő szervizzel segíti ügyfeleit. A Cfmoto 800MT Explore a 800MT továbbfejlesztett és tökéletesített változata. Ez a túrakerékpár a kalandozás és a hosszú távú motorozás szerelmeseinek szól, és a legújabb szabványoknak megfelelő kipörgésgátló rendszerrel rendelkezik, amely minden vezetési körülmények között stabilitást és biztonságot nyújt, megakadályozva a kerék megcsúszását és az irányíthatóság elvesztését. A hardverek tekintetében kiemelkedik a 8 colos kijelző és az RDS hátsó radar. A 799 köbcentiméteres párhuzamos ikermotor maximálisan 95 lóerőt teljesít. A váz és a segédváz együttesen mindössze 16 kg-ot nyom, a nagy szilárdságú öntött alumínium lengőkar pedig mindössze 6,9 kg-ot nyom. A csomagok nélkül körülbelül 231 kg-os tömegével ez a Cfmoto motorkerékpár hihetetlenül könnyű és mozgékony. A Cfmoto 800MT Explore Edition fejlett funkciókkal rendelkezik, amelyek fokozzák a motorozás élményét: CF-SC papucskuplung, Bosch EFI elektronikus üzemanyag-befecskendezés és ride-by-wire elektronikus gáz a pontos vezérlés érdekében. A KYB fordított villás első felfüggesztés, 160 mm rugóút, állítható és a KYB hátsó felfüggesztés, 150 mm rugóút hozzájárul a sima vezetéshez még a durvább terepen is. A J. Juan kettős tárcsafékek 320 mm-es első és 260 mm-es hátsó fékek megbízható fékerőt biztosítanak. Az küllős felnik és a 19 első és 17 hátsó Michelin gumiabroncsok kiváló tapadást biztosítanak. A 190 mm-es hasmagasság lehetővé teszi az akadályok leküzdését durva terepen. Részletekkel kapcsolatban keressetek minket bizalommal!

Felszereltség: 12 V rendszer - ABS (blokkolásgátló) - bukócső / bukógomba - dupla tárcsafék elöl - fedélzeti computer - fordulatszámmérő - fűthető ülés - információs kijelző - kézvédők - ködlámpa - középsztender - lábtartó - markolat fűtés - önindító - plexi - táskatartó konzol - tempomat.

Egyéb információ: azonnal elvihető - garanciális - keveset futott - rendelhető - rendszeresen karbantartott - szervizkönyv

Hirdetés azonosító: 148868285

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Kereskedés

Utoljára aktív: 37 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn