Deawoo explorer lakóbusz

999 000

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 22., 19:14

Leírás

Eladó lett az explorer lakó buszunk. Fájó szívvel keresünk új gondos gazdát 6 személyes kisteherautóból átalakított daewoo Lublin lakóautónknak. Mindig hű társunk volt, soha nem hagyott cserbe bennünket. 3-4 éve már tudtuk, hogy balatoni vitorlázók leszünk, így aktuális volt egy lakó alkalmatosság beszerzése, amivel bárhol-bármikor biztos szállásunk van.
Kitűnó választás volt akkor ez a lakóbusz, sokszor tette meg a Balaton-Szeged távot. Meglett a vitorlás, meglett a felújítás, most már van lent egy stabil szállás a földvári kikötőben a hajón, így funkciója okafogyott lett. Ezért kerül eladásra. Tekintélyt parancsoló megjelenítése van.
4 személy számára a belső térben + 2 fő számára a tetőcsomagtartón biztosít szállást. Tehát hat fő aludhat benne, rajta. Állófűtést tettünk bele, -4 fokban a legkisebb fokozaton aludtunk benne ( az ár állófűtés nélkül értendő, de...). A felcsukható belső asztal paraktikus közösségi teret ad a forgatható vezetőüléssel. Kemping wc van benne, de sose használtuk. Praktikus filéző asztal nyitható az oldal ajtónál, mi reggelizőnek használtuk. Napellemmel töltött munkaakkumlátor biztosítja a kabin 12 voltot, de 220 voltos belső rendszer is kialakításra került. A hűtő csak 220 voltról üzemel. A kocsi tető csomagtartóját úgy alakítottuk ki, hogy egy 2 személyes sátor előtérrel elférjen rajta, úgyhogy az is egy élhető tér lett. A lakótér minden oldalról szigetelt, kárpitozott.Minden oldalról elhúzható függönyök vannak feltéve. A motorja egy 2,4 literes elnyűhetettlen diesel, soha semmi baj nem volt vele. 90 km/h sebességgel kimegy a világból 9-10 literes fogyasztással. A futásteljesítménye 197 000 km.
Az első vezető ülés forgatható.
Kiváló választás horgászoknak, 3-4 fős családoknak, akik a természetet akarják járni.
A lakóbusz azonnal használható , semmi ismert használati baja nincs. Minden autónak azért van valamilyen baja, ennek is - az oldalajtón a festék az alapozóról lepattogzódott, ennyi. A lepattogzódás a képek között.
Sok örömet és biztonságot adott nekünk, így megérdemli, hogy ne alku tárgya legyen. Ezt megerősítendő, ha a vevő nem alkudik, az állőfűtést ingyen adom hozzá beszerelve. Viszonylag ár alatt hírdetem meg, mert a jó gazda lenne az elsődleges szempont, és bátran odaírom, hogy az ár nem alkuképes.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147265263

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn