Kia Venga eladó!

3 290 000

Ft

hirdetés
Insura

Kategória:

Eladó; Jármű; Autó 

Feladás dátuma:

ápr 18., 08:00

Tulajdonságok

Márka:
KIA

Modell:
Venga

Gyártási év:
2015

Kilométeróra állása:
229000

Üzemanyag:
Benzin

Kivitel:
egyterű

Állapot:
Normál állapotú

Okmányok jellege:
magyar okmányokkal

Okmányok érvényessége:
érvényes okmányokkal

Műszaki vizsga érvényes (év):
2025

Műszaki vizsga érvényes (hónap):
4

Leírás

Eladó egy 2015-ös Kia Venga 1.6 Cvvt EX Limited típusú, automata váltós egyterű autó, mely Euro 6-os környezetvédelmi besorolással rendelkezik. Az autó állapota megkímélt, azonnal elvihető, és 229 000 km-t futott. Az ülések száma összesen 5, a csomagtartó mérete 440 . A jármű teljesítménye 92 kW (125 LE), és 156 Nm forgatónyomatékkal rendelkezik. A belső tér szövet kárpitozású, színvilága szürke és sötétszürke, ami stílusos és időtálló megjelenést kölcsönöz az autónak.

Az autó felszereltsége kiemelkedő, hiszen rendelkezik vezető- és utasoldali légzsákokkal, valamint oldal- és fejlégzsákokkal. A kényelmet különféle extrák szolgálják, például az automata klíma, a fűthető ülések és kormány, valamint a Bluetooth-os kihangosító. Az Isofix rendszer biztonságot nyújt a gyermekülések rögzítéséhez, míg az automatikusan sötétedő belső tükör és a sötétedő külső tükrök a vezetés kényelmét növelik. Az autó rendelkezik fedélzeti számítógéppel, tempomattal, továbbá részecskeszűrővel és guminyomás-ellenőrzővel is felszerelt.

Ezen kívül, könnyűfém felnik, pótkerék, bőrkormány, valamint rádió, CD-s autórádió és USB csatlakozó is megtalálható az autóban. A járművet magánszemélytől lehet megvásárolni, és nemdohányzó autóról van szó. Az autó törzskönyvvel és szervizkönyvvel rendelkezik, így minden dokumentáció rendelkezésre áll a vásárláshoz.

Összességében egy kiváló minőségű, jól felszerelt és megbízható Kia Venga áll az érdeklődők rendelkezésére, mely ideális választás lehet családi autónak vagy mindennapi használatra egyaránt.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146978210

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn